KATARINA REBRAČA SADA IMA 50 GODINA I IZGLEDA BOLJE NEGO IKAD: 13 godina nakon skandala - ONA BLISTA

2010. godine Katarina Rebrača je bila tema svih medija u Srbiji, evo gde se nalazi, 13 godina kasnije

Celebrities
10:15h Autor:
KATARINA REBRAČA SADA IMA 50 GODINA I IZGLEDA BOLJE NEGO IKAD: 13 godina nakon skandala - ONA BLISTA
Katarina Rebrača, Foto: preentscreen/Facebook

Katarina Rebrača je poznata po svojoj zavidnoj lepoti i raznolikoj karijeri.

Svoju karijeru je započela kao manekenka, a brzo je privukla pažnju u svetu mode svojom izvanrednom pojavom. Međutim, Katarina nije bila samo lice za reklame i modne kampanje. Pored svoje uspešne manekenske karijere, bila je i vlasnica sopstvene modne agencije, gde je pružila šansu mladim talentima da se probiju na modnoj sceni.

Osim što je osvajala svet kao model i manekenka, Katarina je takođe bila voditeljka i glumica. Njena harizma i šarm su je lansirali u svet zabave, gde je briljirala kao voditeljka različitih televizijskih programa. Takođe je ostvarila zapažene uloge u filmovima i serijama, što je dodatno učvrstilo njeno mesto u svetu zabave.

Katarina Rebrača
foto: Printscreen Youtube / Radionica Zdravog Života MEDIA

Pored lepote i talenta, Katarina je imala i druge ambicije. Bavila se i radom u humanitarnim organizacijama. Osnivanjem svoje humanitarne fondacije, aktivno se bavila.

Osim toga, Katarina je bila autorka nekoliko knjiga o zdravom načinu života i očuvanju vitke linije. Njeni saveti o ishrani, vežbanju i očuvanju mentalnog zdravlja privukli su veliku pažnju čitalaca i pružili im korisne smernice za postizanje boljeg fizičkog i emocionalnog blagostanja.

Katarina Rebrača
foto: preentscreen/Facebook

Da bismo razumeli Katarininu životnu priču, moramo se vratiti na njene korene. Njen otac, Nikola Rebrača, bio je poznati hokejaš, a Katarina je svoje prve godine provela u Njujorku. Međutim, već sa pet godina, preselila se sa svojom majkom Sandrinom, čije je pravo ime bilo Spomenka Bogunović, u Beograd. Šest godina kasnije, zajedno sa majkom, zaputila se u Los Anđeles, a zatim su se ponovo preselile u Njujork, gde je Katarina započela svoju impresivnu manekensku karijeru. Ipak, 2000. godine se vratila u Beograd, gde je, izgleda, započela niz promena koje su je dovele do njene trenutne transformacije.

Katarina Rebrača
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Nedavno je fotografisana na Laćinoj sahrani i tom prilikom vidimo da se je bivša manekenka sada liniju dovela do savršenstva.

Katarina Rebrača
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Katarina danas ima 50 godina i izgleda da su sve nedaće ostale daleko iza nje.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs