ZGROŽENA OČEVOM VERIDBOM REŠILA DA PREKINE SVAKI KONTAKT SA NJIM: Pevačica šokirana njegovim neodgovornim ponašanjem

Majli Sajrus otkriva da je prekinula kontakt sa ocem jer se verio sa znatno mlađom devojkom.

Celebrities
22:05h Autor:
ZGROŽENA OČEVOM VERIDBOM REŠILA DA PREKINE SVAKI KONTAKT SA NJIM: Pevačica šokirana njegovim neodgovornim ponašanjem
Poznata pevačica rešila da prekine svaki kontakt sa ocem., Foto: HEM / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Pevačica Majli Sajrus rešila je da prekine svaki kontakt sa ocem nakon što je saznala da se verio. Bili Rej Sajrus (62) zaprosio je svoju tridesetak godina mlađu devojku i izazvao ogroman revolt kod svoje ćerke tim povodom.

Majlijina reakcija na ovaj neočekivani događaj je dodatno pogoršala njihov odnos koji je poslednjih meseci dosta narušen nakon razvoda od njene majke.

Majli Sajrus
foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Majlini roditelji su se razveli.

Mama Majli Sajrus, Tiš, odlučila je da se rastane od Bilija Reja nakon skoro 30 godina braka i zajedničkog podizanja njihovo petoro dece. Sada, Majli i Bili Rej nemaju kontakt a čini se da su razlog za to „nepomirljive razlike“.

Tiš je pronašla svoju srodnu dušu.

Majlina majka se verila za Dominika Persela. Zajedno su od novembra 2022. i ne stide se da svoju ljubav podele na društvenim mrežama. Dominik ima četvoro dece iz prethodnog braka. Tišina i Dominikova veza brzo je postala ozbiljna, i čini se da je zaista pronašla sreću sa njim.

Bili Rej je takođe pronašao svoju ljubav.

Međutim, Majlin otac je započeo vezu sa mnogo mlađom australijskom pevačicom Fajerrouz. Iako je tačan broj godina ove devojke nepoznat, većina pretpostavlja da je u srednjim 30-im. Par se i zvanično verio.

Majli je "šokirana i zgrožena".

Majli je bila zatečena kada je saznala za vezu Bilija Reja i Fajerrouz. Sada kada je napravio korak dalje i verio je to je još dodatno razočaralo Majli. Pevačica je rešila da potpuno prestane da razgovara sa ocem.

Majli Sajrus
foto: © mileycyrus / Instagram

Ona ne želi da otac troši novac na svoju novu ženu.

Majli je navodno šokirana što njen otac troši previše novca na nakit, dizajnersku odeću, luksuzne spa tretmane za svoju verenicu. Jedan izvor tvrdi: „Porodica ga voli, ali im je neprijatno da ga gledaju kako se ponaša neodgovorno i troši ogromno bogatstvo na ovu devojku."

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs