PRVA JE IMALA ODNOSE PRED KAMERAMA: Bila je pevačica i nestala sa estrade, evo gde je sad žena koja je punila NASLOVNICE

Pevačica koja se povukla sa javne scene kada je stala na ludi kamen i u potpunosti se posvetila porodici i deci

Celebrities
22:45h Autor:
PRVA JE IMALA ODNOSE PRED KAMERAMA: Bila je pevačica i nestala sa estrade, evo gde je sad žena koja je punila NASLOVNICE
Ena popov, Foto: Printscreen/instagram

Ena Popov, nekada poznata pevačica koja se povukla sa javne scene, sada vodi ispunjen i srećan život posvećen svojoj porodici i deci. Iako je nekada bila u centru pažnje javnosti zbog svoje muzičke karijere, Ena je sada veoma aktivna na društvenim mrežama, gde sa svojim fanovima deli intimne detalje iz svog privatnog života.

Pre deset godina, Ena je upoznala biznismena Nenada Čanka, s kojim ima dve predivne ćerke, Riju i Milu. Od tog trenutka, njeni dani su ispunjeni porodičnom srećom, harmonijom i osmesima. Fotografije sa njenog Instagram profila jasno svedoče o tome da zaista živi život iz bajke, u krugu svoje voljene porodice.

Svake godine, pevačica dočekuje početak nove godine s posebnim veseljem i radosti, jer je to vreme kada obeležava rođendane svoje dece. Nedavno je na svom Instagram nalogu podelila emotivan tekst kojim je čestitala osmi rođendan svojoj starijoj devojčici.

U tom tekstu, Ena izražava svoju neizmernu ljubav prema svojoj ćerki i želju da zajedno uživaju u životu. Njeni reči su iskrena poruka ljubavi i podrške:

"Radosnice moja predivna, da zauvek đuskamo, i da nikada ne izgubiš taj čarobni osmeh i tu radost koja te krasi. Tvoja porodica je tu da nikad ne budeš sama i da uvek živimo u sreći i veselju."

Ovaj emotivni trenutak deljenja sa fanovima pokazuje koliko je Ena posvećena svojoj porodici i koliko joj je važno da njene ćerke odrastaju u ljubavi, sreći i harmoniji. Njen životni put od estradne zvezde do posvećene majke svedoči o važnosti porodice i ljubavi u životu jedne osobe.

Enini verni pratioci nedavno su bili iznenađeni kada su primetili nešto neobično u pozadini jedne od njenih fotografija na društvenim mrežama. Na slici se jasno mogu videti baloni u obliku broja 40, što je izazvalo znatiželju i zbunjenost među njenim fanovima. Nisu mogli da se otme utisku da postoji neka posebna priča iza ovih brojeva.

Nakon što su se obratili pevačici s pitanjima i komentarima o ovim balonima, Ena je odlučila da im pruži objašnjenje. S ljubaznošću i transparentnošću koja je karakteriše, podelila je sa svojim pratiocima detalje o tim balonima i njihovoj simbolici.

Ispostavilo se da su baloni u obliku broja 40 bili deo proslave rođendana njenog supruga. Ovaj značajan jubilej se nedavno desio, tačnije prošle nedelje. Ena je tako otkrila da je njen suprug proslavio četrdeseti rođendan, što je očigledno bio poseban trenutak za njihovu porodicu.

Osim što je otkrila razlog za prisustvo ovih balona na slici, Ena je svojim pratiocima pružila još jedan intimni detalj. Naime, ona je drugu svoju ćerku donela na svet baš na Dan zaljubljenih, 14. februara 2017. godine. Ova informacija dodatno obogatila priču i dodala posebnu notu ljubavi i sreće u životu ove četvoročlane porodice.

Sve ovo pokazuje da Ena Popov ne samo da deli svoje trenutke s javnošću, već i da sa svojim pratiocima gradi posebnu vezu baziranu na iskrenosti i poverenju. Njeni fanovi su dobili uvid u lične aspekte njenog života i mogli su da se raduju zajedno s njom u srećnim trenucima kao što je ovaj rođendan njenog supruga.

Ko je muž Ene Popov?

Ena i Nenad zajedno su još od 2012. godine.

Poznati biznismen se trudi da svojoj porodici obezbedi sve, a na svaku godišnjicu sa Enom posećuje zanimljive destinacije.

Savet kako da održite zdrav odnos, Ena je poručila parovima sledeće:

"Suprug i ja imamo to poravilo da s vremena na vreme, otputujemo negde potpuno sami, bez dece, jer uviđamo da to dobro utiče na naš odnos. Svi parovi, pored toga što su roditelji treba da budu jedno drugome momak i devojka", dodala je.

Tokom prošle godine otkrila je kako ona i Nenad brinu o fizičkom izgledu.

"Suprug i ja uspavamo decu, pa vežbamo. Kupili smo sprave, pa tako treniramo u kući. Nama ova korona godina nije teško pala, mislim na to što smo u kući, bukvalno se ne odvajamo uopšte", rekla je ona za "Telegraf" jednom prilikom.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs