ZBOG SRPKINJE SRBOSLAVE JE PROMENIO VERU I IZBACIO MAJKU IZ KUĆE: Odrekao se porodice da bi živeo BAJKU

Slavni glumac koji je zbog Srpkinje promenio veru i napustio porodicu, danas živi bajku.

Celebrities
15:57h Autor:
ZBOG SRPKINJE SRBOSLAVE JE PROMENIO VERU I IZBACIO MAJKU IZ KUĆE: Odrekao se porodice da bi živeo BAJKU
Kako živi glumac koji je zbog Srpkinje promenio veru, Foto: Profimedia

Glumac Kristijan Bejl primećen je kako uživa na suncu i šeta sa svojim krznenim prijateljem u Brentvudu u Los Anđelesu. Glumac svakog jutra vodi svog vernog prijatelja u šetnju i koristi vreme samo za sebe.

Jedna od osobina koje su najizraženije kod slavnog glumca jeste požrtvovanost. Vrlo malo glumaca je spremno da se žrtvuje za svoje uloge na isti način kao Kristijan Bejl. Kristijanov talenat, u kombinaciji sa njegovom posvećenošću fizičkoj transformaciji, ne izgleda kao ništa što je publika ikada ranije videla.

Kristijan Bejl
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Možda je jedina stvar koja je strašnija od samog Kristijana ljubav i divljenje koje gaji prema svojoj ženi i porodici. A kada je reč o ljubavnoj priči između Kristijana i njegove supruge Sandre Sibi Blažić, njihova je zaista posebna.

Kristijan je bez oklevanja u potpunosti odao priznanje Sibi Blažić — svojoj voljenoj supruzi sa kojom je u braku više od 22 godine. Inače, Sibi je poreklom Srpkinja.

Kristijan Bejl, Sibi Blažić
foto: Profimedia

Iako je Kristijan godinama smatrao da se nikad neće oženiti, a razlog tome je odrastanje u disfunkcionalnoj porodici, lepa Srpkinja Sandra Sibi Blažić, koja mu je isprva bila asistentkinja promenila mu je mišljenje.

- U mojoj porodici su svi razvedeni i nikada nisam imao posebno mišljenje o braku. Uopšte nisam planirao da se oženim - rekao je Kristijan Bejl.

Međutim, njihov početak ljubavi bio je sve samo ne lak. Njegova porodica nije odobravala njegovu vezu, a nakon brojnih svađa sve se završilo tako što se Bejl odrekao majke i sestre i sa njima prekinuo svaki kontakt još pre 14 godina.

Kristijan Bejl
foto: Profimedia

- Moja supruga je neverovatno jaka žena. Snažna i otresita, ne trpi bilo kakve gluposti i zato je volim. Kako se ponašam kod kuće, to dosta zavisi od uloge za koju se spremam, ali mojoj Sibi se to sviđa. To možete da gledate na dva načina - s jedne strane neko bi rekao 'jadna žena, sigurno joj nije lako da se nosti sa tim', a s druge strane možete da joj zavidite i kažete 'kakva srećnica, u isto vreme može biti s toliko različitih muškaraca' - rekao je svojevremeno Bejl koji sa Sandrom ima ćerku Emelin i sina Džozefa.

Kristijan Bejl
foto: Profimedia

Inače, kako su pisali strani mediji svojevremeno, 2008. godine je Bejl bukvalno fizički izbacio svoju sestru i majku iz hotelske sobe u kojoj je odseo jer su ružno pričali o Sandri. Šuška se i da mu je u tom trenutku sestra Šeron tražila na zajam 100.000 dolara, nakon čega je glumcu pao mrak na oči.

Glumac je zbog Sandre, odnosno Srboslave kako joj je pravo ime, promenio i veru i prešao u pravoslavlje.

1 / 6 Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Inače, Sandrini roditelji su 1960. napustili Beograd i otišli da žive u Ameriku. Deset godina kasnije dobili su Sandru koja se bavila manekenstvom pre nego što je upoznala glumca. Priča o tome kako je upoznala Bejla liči na scenario klasične holivudske romantične komedije. Naime, Kristijanov mentor nakon dolaska u Holivud bila je Vinona Rajder koja mu je pomogla da dobije angažman u filmu "Little Women" iz 1994. u kojem je ona igrala glavnu ulogu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs