NIJE ZNALA DA JE FOTKAJU PA SU SE SVI IZNENADILI: Ovako izgleda telo najplaćenije manekenke na dnevnoj svetlosti

Kendal je najplaćenija manekenka za koju mnogi smatraju da na sebi nema urađenu nijednu plastičnu operaciju

Celebrities
09:03h Autor:
1 / 6 Foto: HEM / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kendal Džener, 27-godišnja članica Kardašijan-Džener klana, već nekoliko godina nosi titulu najplaćenije manekenke na globalnom nivou, čime je svojom prisutnošću u modnom svetu ostvarila izuzetan uspeh, prenosi Story.h.

Njen prirodan i nenametljiv pristup životu razlikuje je od ostalih članova porodice Kardašijan-Džener. Iako je članica ovog poznatog klana, njeni koraci po modnim pistama renomiranih svetskih dizajnera i pojavljivanje na stranicama uglednih časopisa, kao i isticanje kao zaštitno lice za mega-popularne brendove, govore o njenoj samostalnoj i uspešnoj karijeri.

Međutim, postoji segment javnosti koji stavlja znak pitanja nad njenim uspehom, budući da je prvobitno stekla prepoznatljivost kao članica najpoznatije rijaliti porodice na svetu.

Kendal Džener
foto: Guerin Charles/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Mnogi skeptici tvrde da bi njen put do uspeha verovatno bio drugačiji da njena majka i sestre nisu bile prepoznatljive javne ličnosti. Ipak, ovakvi komentari ne utiču na nju. Uprkos nedaćama i sumnjama koje se povremeno pojavljuju, Kendal neumorno radi na svojoj karijeri i nastoji da se dokaže kao nezavisna i talentovana osoba.

U ovom trenutku, Kendal uživa u opuštenim trenucima na luksuznom odmoru u Kabo San Lukasu, Meksiko, u društvu svojih bliskih prijateljica poput Hejli Biber Džastin Skaj i Lori Harvej. Paparaci su zabeležili njihovo zajedničko vreme provedeno na jahti, prikazujući kako uživaju u sunčevim zracima i lepotama mora.

Kendal Džener
foto: Profimedia

Objektiv je najviše bio usmeren na Kendal koja se kupala i sunčala u minijaturnom i šarenom kupaćem kostimu, a ovom prilikom se može videti njeno prehvaljeno telo bez mrvice Fotošopa i dorađivanja.

Kendal Džener
foto: Profimedia

Poznato je da Džener redovno odlazi na časove pilatesa, a i dalje je jedina Kardašijanka koja nije povećala nijedan deo na svom telu iako se mnogo šuškalo da je to učinila s grudima.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs