BOSANKA KOJA JE ZAVELA BERLUSKONIJA OTKRIVA ŠOK DETALJE NJIHOVE VEZE: Izbegla silovanje moćnika i spas pronašla u ISLAMU

Šokantna priča žene iz Bosne koja je bila 10 godina sa Berluskonijem ostavlja bez daha!

Celebrities
17:45h Autor:
BOSANKA KOJA JE ZAVELA BERLUSKONIJA OTKRIVA ŠOK DETALJE NJIHOVE VEZE: Izbegla silovanje moćnika i spas pronašla u ISLAMU
Šokantna priča žene iz Bosne koja je bila 10 godina sa Berluskonijem, Foto: Printscreen Youtube / Hayat Media BIH

Nekadašnja manekenka i glumica Sabina Beganović, poznatija u Evropi po prezimenu Began, konstantno intrigira svetsku javnost zbog njenog ljubavnog izvora. Naime, godinama je bila u vezi sa sa jednim od najkontraverznijih političara - premijerom Italije Silviom Berluskonijem.

Skandali su je proslavili, jer je u žižu svetske javnosti dopselo posle otkrivanja frapantne afere "Bunga, bunka", u joj je upravo Berluskoni optužen da se nalazi na čelu lanca prostitucije.

U životu Sabine Began sve se promenilo pre nekih šest godina.

- BiH mi je dala najveći poklon. Moja majka i otac su Bosanci. Oni su iz Krajine. Ja sam isto Bosanka. Kad su bili mladi otišli su da zarade para jer su bili siromašni. Rodila sam se u Nemačkoj. Odlučila sam se da pobegnem iz Nemačke. Nisam imala lepo iskustvo sa ocem. Tukao me je. Bio je strog. Plašila sam se da skinem majicu u školi da vide moje prijateljice krv na mojim leđima, kako me je otac tukao. Imala sam teško iskustvo. Kad sam imala 8-9 godina htela sam da se ubijem. Bilo mi je teško. Moj otac se pokajao – počela je priču Began za Hayat TV.

Sabina Began
foto: Giuseppe Aresu / Shutterstock Editorial / Profimedia

Još kao dete sa 14 godina napustila je Nemačku i otišla u Italiju, gde je u početku radila kao dadilja.

- Sa 14 godina ja sam bila zaljubljena. Jednu noć sam plakala kod moje prijateljice i govorila joj da ne mogu više tako da živim. Sutra sam otišla u voz, bez pasoša, bez para, sakrila sam se pod sedištem i tako došla u Italiju. Tu sam bila kod familije. Nije puno trajalo. Kad sam bila u Nemačkoj čitala sam o italijanskom fotomodelu. Govorila sam da hoću da se udam za njega. Sedim na ulici, okrenem se vidim njega! Nisam mogla verovati. Prišla sam mu i tražila autogram. Rekao mi je ja ću tebi dati svoj broj. Nazvala sam ga i drhtala – prisetila se Began.

Nakon susreta sa njim, Sabina je odlučila da ga kontaktira. Tako je počelo njihovo druženje, a meneken ju je upozano i sa društvom.

- Tu su bili top modeli. Videli su me i rekli da ne mogu biti dadilja. Živela sam kod njih u njihovoj kući. Čistila sam im i kuvala. Oni su me trenirali kako da budem model. Uzeli su mi hranu. Jela sam samo salatu. Tako sam počela. Bilo mi je teško na početku. Volela sam da jedem. Krila sam se i jela. Onda sam počela taj život kao model sa nekih 16-17 godina. Videla sam da se može zaraditi. Počela sam da ulazim u svet filmova - priča Sabina.

Began je popriličmo brzo ušla u krug slavnih, a jedna od tih stepenica bila je ulazak u filmsku industriju. Primetili su je italijanski režiseri i rešili da od nje naprave traženu glumicu.

- Trenirali su me. Kad sam bila mala govorila sam da hoću da budem glumica. Ostvarila mi se želja. Taj čovek mi je rekao da mi može pomoći. Počela sam da radim kao glumica i to mi je bio život. To je bio moj drug. Radila sam za jednu emisiju sa važnom osobom na televiziji. Posle televizije sam se zaljubila u princa i trebala sam da se udam. U tom vremenu sam upoznala najvećeg italijanskog režisera. Birala sam između princa ili režisera. Tad sam bila zaljubljena. Izabrala sam režisera. Radila sam s njim kao glumica – objašnjava.

Fotografisao ju je jedan od najpoznatijih fotografa u Italiji. Na osnovu tih slika koje su objavljene u italijanskim medijima, došla je u situaciju da dalje upoznaje uticajne ljude iz sveta glume.

Nakon raskida sa režiserom pomogao joj je prijatelj koji je držao elitni restoran u Rimu. Međutim, jedna muškarac je ipak želeo da je iskoristi, a radi se o sinu Muamera Gadafija.

- Hanibal je bio jedan od sinova. Bio je moj drug. On je mene poštovao jer je znao da su moji roditelji muslimani. Inače ne gleda žene kao drugarice, ali mene je poštovao. Jednu noć smo se posvađali. Mislio je kako može jedna žena da se svađa sa njim. Došao je u diskoteku gde sam ja bila. Pred svima je kleknuo na noge i rekao mi - molim te, oprosti mi. Nisam htela sa njim da se družim zbog te svađe. Oprostila sam mu i on me pozvao na brod da popijemo nešto – rekla je Began.

Nakon određenog vremena na jahti, primetila da se kreću. Zapitala se zašto idu prema otvorenom moru.

- Nasmejao mi se i ništa nije rekao. Samo je pio. Rekla sam mu da nemam ništa da ponesem od stvari. Skočio je i hteo je da me uzme. Bio mi je drug i nisam htela ništa sa njim. Bio je pijan. Naljutio se. Pokušao je da me siluje. Nije uspio. Borila sam se. Iako sam mršava, nekako imam tu snagu. Počeo me je tući i ja sam njega. Došlo je obezbjeđenje. Oni su mene držali, a on me je sa nogama udarao. Alah mi je dao snagu da se borim s njim. Videla sam u wc-u otvorena vrata. Nekako sam se istrgla, pobegla u wc i tu se zaključala. Zaspali su. Bila sam krvava i slomljena. Nešto mi je reklo - izlazi sada. Htela sam da skočim u more. Videla sam gumeni čamac sa tri čovjeka. Oni su me uzeli. Otišla sam u hotel. Nisam to nikome rekla– govori Began.

Sa Beluskonijem, koji je nedavno preminuo, otpočela je romansu kada je bio jedna od najmoćnijih ljudi u Italiji.

- Znala sam dosta moćnih ljudi. Znala sam kraljeve, princeze. On je bio poseban. Bila sam sa prijateljicom u vozu. Išli smo na jednu premijeru. Taman sam stigla, zove me drug i govori Sabina trebaš da dođeš na aerodrom. Nekako me je nagovorio. Obećao mi je iznenađenje. Htela sam da vidim šta je to. Došla sam i spavala u njegovom brodu. Družili smo se svi. Bilo je 50 cura. Bilo je puno važnih ljudi. Berluskoni nam je pokazivao vilu. Odvojila sam se i gledala kako su i muški i žene oko njega. Pijem svoj šampanjac i gledam tu scenu. Prišla sam mu i rekla - može li jedno pitanje. Pogledao me je i prestala je muzika da svira. Niko nije govorio. Sve je stalo. Rekla sam - ako bih ja imala momka i htela jedan romantični izlet, mogu li doću u vašu vilu. Pogledao me je žestoko i rekao ne. Gledao me je više od minute. Osetila sam strah. Rekao je može, ako postaneš moja djevojka – prisetila se.

Nakon toga bila je sa njim u vezi čitavu deceniju.

- Bila je to ljubav, vatra. Prema meni je bio divan. Nikad nije galamio. Ja sam galamila, lupala, a on nikad nije. Davao mi je pare da se smirim. Mislio je da me može utešiti sa novce, a ja sam ga cepala. Drugi su ga se bojali. Mogao je sve da kupi. Sedi sa ministrom, a ja mu stavljam prst u uho. Rekao mi je da ima unuka, kćer i sina i kada oni plaču, ništa ne oseti. Ali, kada ja plačem, on to osjeti. Kada sam bila u bolnici, on je napustio parlament da bi bio iz mene kad otvorim oči. Svi su plakali – kazala je Began.

1 / 11 Foto: Piaggesi/Fotogramma / Zuma Press / Profimedia

Dotakla se i skandala u koje je on bio umešan dok su bili zajedno.

- Počelo je sve kad smo bili zajedno. Saznala sam za neke stvari kad sam shvatila da me laže. Nisam razumela zašto sam ja dobila pismo vezano sa finansije. Nazvala me njegova sekretarica i rekla da trebam hitno doći sa Berluskonijem. Stalno je bio nasmijan. Prvi put sam ga videla da drhti. Bio je bled skroz. Rekao mi je - spasi me. Pitala sam se kako ja mogu da ga spasim. Rekao mi je kad bi bila grbava i ružna ja bih tebe volio. Rekao mi je hoće da me sklone iz vlade. Kaže ja ću ti pomoći dok si ti živa, od mene ćeš imati pare. Rekla sam mu da ću to uraditi za ljubav. Ispričala sam sve. Dali su mi papir da potpišem. Nije hteo da pročitam – ispričala je Began.

Preuzela je na svoja leđa tada sav teret, a u javnosti je dobila nadimak matica pčela

- Rekla sam da neću to potpisati. Sav teret sam na sebe bacila. Rekli su da moram potpisati. Skočila sam na sto i rekla ubijte me. Prepali su se i napisali sve kako sam ja htela, da sam ja organizovala te partije i tako sam ja njega spasila. Bilo mi je teško što sam njega voljela, a on je imao hiljade žena svaku noć. Jednu noć sam bila u njegovoj vili, a on dole sa svojim ženama. Molila sam Boga da mi da smrt. Celi život sam molila za smrt. Poslao je jednu od svojih cura da dođe po mene. Čula je šta govorim. Zagrlila me je i rekla - molim te, oprosti mi ,ako sam ja deo tvojih suza i tvoje tuge. Rekla sam mu da hoću da izađem iz svega toga. Pitala sam ga šta će uraditi ako dođe vetar i razvali njegov dvorac. Rekao mi je da će me ubiti ako to uradim. Živela sam u strahu. Trebala sam dobiti njegovo dijete – istakla je Began.

U tim trenucima Silvio joj je rekao da je postala "velika od hormona" i nije to mogla psihički podneti. Kad je došla zima, Sabina je otišla za Sarajevo. Odlučila je da uči o islamu.

- Nazvala me mama i rekla da ima jedna cura koja hoće da me upozna. Nazvala me i rekla sam joj da sam uzela islam. Rekla mi je da ima jedan učen čovek. Ukucala sam njegovo ime na You Tube - u. Prve dve godine sam bila sa Sulejmanom Bugarijem. Napustila sam vile, pare, milione… Otišla sam u mali stan. Strahovala sam od Berluskonija. Lečila sam se kod hafiza. Saznala sam kako da se borim protiv unutrašnjih demona – kazala je Began.

U poslednjih šest godina obavila je tri hodočašća. Ceo život je tragala za verom, a posle hrišćanstav i budizma, proašla je u islamu.

- Digla sam ruke, učila fatihu i krenule su suze. Bile su teške, lepe. Bio je divan osećaj. Prvi put sam upoznala zašto živim posle prvog hodočašća – istakla je.

A onda je otkrila kako se osećala kada je saznala da je čuveni italijanski predsednik Berluskoni, kojeg je jako volela, preminuo.

- Moj drug iz Italije mi je napisao da je preminuo. Kad sam pročitala poruku nisam skontala šta se dešava sa mnom. Ništa mi se nije desilo. Sela sam i kao da je nešto izašlo iz mene. Osetila sam neki mir. Plakala sam sedmicu dana. Obećala sam mu večnu ljubav za koju sam se pokajala. Počela sam da pišem knjigu o svom životu. Treba još nešto da uradim. Idem u Tursku da živim. Imam želju da upoznam Erdogana. Gledam ga kao mog predsednika. Sreli smo se i on zna da hoću da ga upoznam. To mi je želja. Islam je moja ljubav. To je moj život – ispričala je Began na kraju u razgovora za Hayat.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs