KAD VIDITE KAKO IZGLEDA SNEKI U KUPAĆEM KOSTIMU - NEĆE VAM BITI DOBRO: Bila je udata za NJEGA, a evo sa kim danas živi

Snežana Sneki Babić je jedina naša pevačica koja je uspela da svoj privatni život drži daleko od javnosti. Zbog toga mnogi nisu ni znali da je bila udata za NJEGA

Celebrities
11:37h Autor:
KAD VIDITE KAKO IZGLEDA SNEKI U KUPAĆEM KOSTIMU - NEĆE VAM BITI DOBRO: Bila je udata za NJEGA, a evo sa kim danas živi
Sa kim danas živi Snežana Babić Sneki?, Foto: ATA Images / Antonio Ahel

Snežana Babić važi za najzgodniju pevačicu na našim prostorima. Pre dve godine podelila mogli smo da vidimo kako izgleda u kupaćem kostimu i svi su ostali šokirani njenim vitkim i zategnutim telom.

Iako je na našoj estradi preko 30 godina, o njenom privatnom životu se zna samo ovo:

Rođena je u Pančevu, gde se školovala do 14. godine, a onda nastavlja da se obrazuje u Beogradu.

U martu 2002. godine udala se za Radomira Stojanovića, nemačkog biznismena srpskog porekla. I tada je nastavila da izbegava da o emotivnom životu priča u medijima. Par se razveo 2008. godine, a tabloidni novinari do sada nisu uspeli da je povežu s drugim muškarcima. Ipak, u jednom intervjuu priznala je da joj brak, kao potpis kod matičara ne znači mnogo dok se dvoje ljudi voli i poštuje.

Snežana Babić Sneki
foto: ATAImages

Sneki se u gradu može sve češće videti samo kako šeta svoje kućne ljubimce, dva psa koje mnogo voli.

A na pitanje kako održava ovako dobru liniju i u 6. deceniji, ona kaže:

"Ne koristim nikakve detokse organizma. Gurman sam i volim da jedem i vodim se tim da u odnosu na to koliko ste aktivni morate i da pojedete toliko. Neko sam ko stalno aktivno vežba. Imam svoj program. Ne koristim sprave i tegove, moje opterećenje je isključivo moje telo. Postoje vežbe gde možete sa jednom stranom tela da opteretite drugu i to vam je dovoljno. Ne volim ništa što je prenabildovano, sve volim proporcionalno i normalno, da sve bude skladno. Ako imate genetsku predispoziciju, to nije nimalo teško,"ispričala je Sneki.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs