RIJANA JE PO 2. PUT POSTALA MAJKA, A EVO KAKO DETE IZGLEDA I NA KOGA LIČI: Preživela je pakao, a onda se sve OKRENULO

Najbogatija pevačica, Rijana, po drugi put je postala majka, a porodila se u tajnosti.

Celebrities
Autor:
RIJANA JE PO 2. PUT POSTALA MAJKA, A EVO KAKO DETE IZGLEDA I NA KOGA LIČI: Preživela je pakao, a onda se sve OKRENULO
Rijana po drugi put postala majka, Foto: GADE / Backgrid USA / Profimedia

Najbogatija pevačica na svetu, Rijana porodila se i na svet donela dečaka.

"On je savršena slika Rijane - čak i do svetlih očiju.", navodno je rekao Rijanin prijatelj za svetske medije. Inače, Rijana uživa u majčinstvu otkako je prošle godine dočekala svoju prvu bebu sa svojim dugogodišnjim dečkom i reperom A$AP Rokijem.

"ANTI" superzvezda je mnogo puta govorila o tome da je mama u protekloj godini, otkrivajući da je "tako zaljubljena" i "opsednuta" nakon što je dočekala svog dečaka. Riri je držala fanove u neizvesnosti o tome kako je dala ime svom sinu skoro godinu dana, a pop zvezda je na kraju podelila svoje ime sa svetom (kao i niz divnih fotografija, naravno!).

Rijana
foto: Thecelebrityfinder/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Koliko dece ima Rijana?

Rijana trenutno ima jednog sina po imenu RZA Athelston Majers, a njegovo ime je otkriveno skoro godinu dana nakon njegovog rođenja. Beba RZA sada ima nešto više od godinu dana i u maju je proslavila svoj prvi rođendan.

Losši dani su daleko iza nje

Pevačica danas spada u 10 najmlađih milijarderki na svetu, međutim, život je nije mazio. Rijanino detinjstvo obeležilo je siromaštvo i podrodično nasilje, a nakon što se otrgla i izgradila ime u muzičkom svetu, počeli su užasi na ljubavnom planu.

Rijana
foto: RMBI/STOIANOV / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Rođena je 20.02.1988. godine na Barbadosu kao najstarije dete skromnih roditelja, majke računovođe i oca supervizora skladišta. Odrasla je u bungalovu zajedno sa svoja dva mlađa brata. Novca nikada nisu imali, kroz čitavo njeno detinjstvo, a pevačica je bila primorana da sa ocem prodaje odeću na ulici kako bi preživeli.

Rijana
foto: Profimedia

Odrastanje joj je obeležila očeva zavisnost o alkoholu i teškim drogama. Neretko je fizički zlostavljao njihovu majku, ali ponekad bi se obrušio i na Rijanu. Ovo se reflektovalo na čitavu porodicu, ostavljajući im užasne posledice na mentalno zdravlje.

Rijana
foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Ljubavni promašaji

Lepu pevačicu su odmah na početku karijere počeli da vezuju za poznate holivudske momke. Tako se 2007. pričalo da je u vezi sa Omarionom, ali to nije potvrđeno. Iste godine na jednom festivalu poljubila se s glumcem Džošom Hartnetom i tako ozvaničila vezu koja je nije dugo potrajala. Međutim, Rijanina najveća ljubav bio je Kris Braun.

Njihov odnos više je izgledao kao horor priča, a ne ljubavna. Sve je počelo 2008. godine kada se pevačica u repera zaljubila na prvi pogled. Rijana i Kris u februaru 2009 godine su se posvađali te se i fizički obračunali.

1 / 9 Foto: The Hollywood JR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Da par ima problema, javnost je saznala početkom 2009. kada su bili umešani u jedan od najvećih skandala u Holivudu. Ona je, naime, trebalo da peva na dodeli Gremija, ali je taj nastup iznenada bio otkazan. Ubrzo je otkriveno da Rijana nije nastupila jer ju je njen dečko teško pretukao. Kris je ubrzo uhapšen, a u javnosti je objavljena fotografija pretučene Rijane.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs