OŽENIO NAJLEPŠU ŽENU SVETA, VARAO JE GDE GOD JE STIGAO I NA KRAJU OSTAVIO: Sada se ne odvaja od 20 GODINA mlađe devojke

Antonio Banders danas slavi 63. rođendan, ali u njegovom slučaju su godine samo broj, jer stari kao vino!

Celebrities
16:14h Autor:
OŽENIO NAJLEPŠU ŽENU SVETA, VARAO JE GDE GOD JE STIGAO I NA KRAJU OSTAVIO: Sada se ne odvaja od 20 GODINA mlađe devojke
Antonio Banderas se ne razdvaja od 20 godina mlađe devojke, Foto: Antonio Sedano / Zuma Press / Profimedia

Španski glumac, pevač, producent i reditelj Antonio Banderas mašta je o karijeri fudbalera, a postao je jedna od najuspešnijih glumaca u Holivudu, dok svojom fascinantnom harizmom i sada sve osvaja! Na njegov šarm pale su mnoge lepotice, ali je on pronašao mir pored 20 godina mlađe.

Banderas je rođen 10. avgusta 1960. godine u Malagi, a potiče iz porodice policajca Hosea Domingesa i učiteljice Ane Banderas. Njegova prva strast bio je fudbal. Sanjao je o tome da postane profesionalni sportista, ali posle peha, kada je slomio nogu, potpuno se okrenuo glumi. Već sa četrnaest godina glumio je u maloj pozorišnoj kući u Malagi. Pohađao je i školu dramskih umetnosti u Malagi, a sa 20 godina preselio se u Madrid i postao glumac Španskog nacionalnog pozorišta.

Antonio Banderas
foto: Profimedia

Bio je omiljeni glumac španskog režisera Pedra Almodovara . Ključnu ulogu je ostvario kao Riki u filmu "Veži me!" 1990. godine. Nakon toga preselio se u SAD i počeo da glumi u američkim filmovima kao što su: Kraljevi mamba, Filadelfija , Intervju sa vampirom, Desperado, Atentatori i mnogim drugim. Pored glumce, poseduje i svoju liniju parfema.

Antonio Banderas, Melani Grifit
foto: Profimedia

Brak sa jednom od najlepših na svetu

Kao što je svima dobro poznato Antonio je bio u braku sa jednom od najlepših žena sveta, Melani Grifit, ali ta zajednica se brzo raspala. Međutim, malo ko zna da je slavni glumac i pre toga stao na ludi kamen sa Anom Lesi 1987. godine. Međutim i ta ljjubav je doživela krah 1966, a posle samo mesec dana oženio je Melani u tajnosti.

Antonio i Melani upoznali su se na snimanju komedije "Dvostruki zavodnik", a vezu su započeli odmah. Venčali su se u Londonu 1996. godine nakon samo nekoliko nedelje zabavljanja, a iste godine je rođena i njihova ćerka Stela.

Antonio Banderas, Melani Grifit
foto: Profimedia

Banderas i Grifit su se razveli 2015. godine, a šuškalo se da je glumac izgubio strpljenje zbog njene opsesije operacijama kojima su joj izobličile lice. Takođe, mnogi mediji su navodili da je glumac bio neveran i da je koristio svaku priliku da utehu pronađe "sa strane".

Ipak, Antoio i Melani su ostali u dobrim odnosima, a glumac je često je govorio da mu je bivša supruga najbolji prijatelj, pa neretko provode vreme zajednom.

Uživa u ljubavi pored 20 godina mlađe

Večiti zavodnik se konačno skrasio kraj Nikol Kimpel koja je 20 godina mlađa od njega, a od koje se poslednjih nekoliko godina ne odvaja.

Nikol Kimpel
foto: John Salangsang / Shutterstock Editorial / Profimedia

Njegovo srce je nakon razvoda osvojila Nikol, koja ga je šarmirala lepotom, inteligencijom i aristokratskim držanjem.

Osim izgleda, harizme i karakternih osobina koje su ga oborile gotovo odmah, glumcu se dopada i to što Nikol ne pripada svetu poznatih - bavi se investicionionim bankarstvom. Ona je konsultantkinja za investicije nemačko-holandskog porekla. Govori pet jezika, a pored nemačkog i holandskog, tečno priča francuski, španski i engleski jezik. I ima sestru bliznakinju Barbaru.

1 / 10 Foto: AP

Nikol i Antonio su u vezi od 2014, a upoznali su se iste godine na Filmskom festivalu u Kanu. Od tada uživaju u harmoničnom odnosu a razlika u godinama od 2 decenije im uopšte ne smeta.

Antonio i Nikol se retko odvajaju, pa se tako na gotovo svim javnim dešavanjima pojavljuju zajedno.

Kako je Antonio jednom prilikom priznao, Nikol mu je spasila život kada je 2017. godine imao simptome srčanog udara.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs