NA INSTAGRAMU JE BOGINJA LEPOTE, U STVARNOSTI PUNA STRIJA I CELULITA: Smršala je 20 kilograma, a ipak obmanjuje ljude

Glumica Eva Longorija vrele letnje dane provodi na plaži, a narod je zbunjen kontrastom na fotkama koje ona objavi i na onim gde je paparaco uhvatio

Celebrities
10:01h Autor:
NA INSTAGRAMU JE BOGINJA LEPOTE, U STVARNOSTI PUNA STRIJA I CELULITA: Smršala je 20 kilograma, a ipak obmanjuje ljude
Eva Longorija, Foto: Profimedia

Jasno je da na Instagramu svi želimo da izgledamo što bolje, dok stvarni život otkriva svojevrsnu kontrastnu stvarnost. No, često padamo u zamku odbacujući tu istinu, živeći u iluziji da su oko nas samo besprekorne lepotice bez mana koje vode raskošne živote obasjane sjajem glamura.

Stoga nije naodmet, da uvek imamo na umu da ti "savršeni" životi nisu uvek deo realnosti, pa, kako bismo se suočili s istinom - istinom da fotošop, filtriranje, izveštačene poze i čak plastične operacije igraju značajnu ulogu u kreiranju onoga što susrećemo na internetu.

Jedna od njih je i Eva Longorija koja u svojoj 48. godini izgleda nestvarno lepo i zgodno. Međutim, fotografije koje ona plasira putem Instagrama znatno se razlikuju od realnosti.

Činjenica je da su to primetili i njeni pratioci koji nisu bili baš blagonakloni prema njoj.

Naime, Eva Longorija je na svom Instagramu objavila fotografiju sa španske plaže sa letovanja. Zategnut stomak, podignute grude, preplanula, bez mane.

Eva Longoria
foto: Profimedia

Dok su je paparaci uhvatili na istoj plaži i u istom kupaćem kostimu sa naborima na nogama, celulitom, strijama i ne tako zategnutim stomakom...

Trenutno, glumica Eva Longorija prepušta se toplim letnjim danima na obali u prestižnom španskom letovalištu Marbelja. Tu, u svom crnom dvodelnom kupaćem kostimu, ona prvi put dočarava svetu svoju figuru nakon što je skinula 20 kilograma.

Istina je da je Evin izgled više nego čaroban za ženu na pragu 50. godine. Ali je obmana ono što joj zameraju njeni pratioci.

Eva Longoria
foto: Profimedia

Iako je bila predmetom kritika zbog značajnog debljanja tokom trudnoće, Eva Longorija je prkosila svim skepticima.

U srcu ovog preobražaja leži tajna koju je glumica sama jednom otkrila - sat vremena dnevno proveden na treningu, odrekla se šećera, testa i alkohola, dok se većina njenih obroka bazira na organskoj i svežoj hrani. Svoje navike u ishrani je totalno promenila, pa kaže da za skoro svaki obrok koristi spanać u ishrani. Takođe, neizostavan deo njene trpeze su brokoli, kelj, prokelj, dok je šećer potpuno izbacila iz svoje ishrane i slatkišima rekla "zbogom".

Eva Longoria
foto: Profimedia

Svoj dan Eva Longorija započinje s hranom poput poput kajgane i svežeg voća, dok za ručak najčešće koristi povrće na pari. Za večeru, priča se prebacuje na ribu i povrće, dok u ulozi međuobroka dominiraju sveži krastavci, jabuke ili jogurt s kusom vanilije.

Jednom nedeljno sebi dozvoljava da zgreši i tad se počasti parčetom pice ili kesicom čipsa.

"Svi misle da postoji neka specijalna tajna dobrog izgleda, ali to nije tačno. Ključne su dve stvari: ishrana i fizička aktivnost“, izjavila je Longorija jednom prilikom.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs