CEO ŽIVOT JE U BRATOVOJ SENCI: Rekli su da liče, ali da je ružniji, u vezi je s devojkom koja bi ćerka mogla da mu bude

Brat Bena Afleka je često bio u glumčevoj senci iako se bave istom profesijom, ali je mnogo poznatiji po svojim skandalima kojima je uvek bio sklon

Celebrities
15:13h Autor:
CEO ŽIVOT JE U BRATOVOJ SENCI: Rekli su da liče, ali da je ružniji, u vezi je s devojkom koja bi ćerka mogla da mu bude
Kejsi Aflek, Foto: Profimedia

Kejsi Aflek, umetnik sa dvostrukim talentom kao glumac i reditelj, ispred sebe nosi fascinantnu priču koja se izdvaja iz sjene svog poznatijeg brata Bena Afleka. Njegova prisutnost na filmskom platnu donosi dubinu i autentičnost, iako je njegova slava nešto manja u odnosu na svog starijeg brata. Kejsijeve glumačke veštine izranjaju kroz filmska platna ostvarenjima kao što su "Mančester pokraj mora", "Nestala bez traga" i "Oceanovi 11".

Kejsi Aflek
foto: Profimedia

Kejsija Afleka, neosporno vezanog za slavu svog brata Bena Afleka, prošle godine su paparaci zabeležili na obali sa partnerkom mlađom od njega za skoro 20 godina. Uprkos svojoj skromnijoj prisutnosti u javnom očima, glumac Kejsi Aflek postaje sve češće tema skandala, ne samo zbog svojih profesionalnih uspeha već i zbog intrigantnog ljubavnog života. U svojoj 47. godini, Kejsi je u vezi sa Keli Kovan, ženom znatno mlađom od njega, a njih dvoje ne kriju radost koju nalaze u međusobnom zabavljanju.

Kejsi Aflek
foto: Profimedia

Svedoci smo kako su nedavno fotografi zabeležili njihovu prisnost na meksičkoj obali, a Keli je zablistala u kariranom crveno-belom bikiniju, ostavljajući snažan utisak svojom pojavom.

1 / 4 Foto: Profimedia

Ne možemo zanemariti činjenicu da je Kejsi Aflek svojevremeno bio obavijen skandalom vezanim za optužbe za seksualno zlostavljanje, koje su označile jedan period njegove prošlosti. U istoj godini kada su se pojavile ove ozbiljne optužbe, njegova bivša supruga Samer je pokrenula proces razvoda. Važno je napomenuti da je tokom tog braka Kejsi postao otac dvojici sinova.

Kejsi Aflek
foto: Profimedia

Međutim, izgleda da Kejsijeva sadašnja partnerka ne dopušta da prošlost baci senku na njihovu vezu. Njih dvoje blistaju zajedno, isijavajući sreću koja je teško promašiti.

Naravno, ne smemo zaboraviti da su priče o optužbama za seksualno zlostavljanje koje su nekoliko žena iznele protiv Kejsija počele kružiti 2010. godine. Važno je napomenuti da glumac nikada nije bio osuđen u vezi sa ovim optužbama. Između ostalih, producentkinja Amanda Vajt pokrenula je tužbu od dva miliona dolara, tvrdeći da je Kejsi naterao muzičara da joj pokaže svoj polni organ, vređajući je zbog godina i plodnosti, i da ju je nasilno izbacio iz hotelske sobe kako bi bio prisiljen spavati sa njim.

Kejsi Aflek
foto: Profimedia

S druge strane, snimateljka Magdalena Gorka tražila je nadoknadu od 2,5 miliona dolara, navodeći da je Kejsi, prekomerno pijan, ušao u njenu sobu usred noći, dodirivao je i ljubio dok je spavala, obučen samo u donji veš.

Važno je napomenuti da je Kejsi već imao borbu sa problemima alkoholizma, ali je od 2013. godine odlučno ostao izlečen od alkohola.

Obe ove situacije su na kraju rešene van sudskim sporazumima, čiji detalji ostaju skriveni od očiju javnosti. Međutim, dok se neki trude da podrže Kejsija, drugi stanu uz stranu njegovih navodnih žrtava, odbijajući svaku saradnju sa glumcem ili iskazivanje počasti.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs