NI GLAMUR NI LUKSUZ: Ovako izgleda spavaća soba Stefana i Tare Đoković, javnost je prilično IZNENAĐENA

Javnost je ostala iznenađena izgledom spavaće sobe Stefana i Tare Đoković jer su svi očekivali luksuz

Celebrities
Autor:
NI GLAMUR NI LUKSUZ: Ovako izgleda spavaća soba Stefana i Tare Đoković, javnost je prilično IZNENAĐENA
Stefan Đoković, Foto: preentscreen/Instagram

Tara i Stefan Đoković, privilegovani kao deca prvog reketa sveta, nisu rođeni da žive u svetu isključivo materijalnog luksuza. Njihovi roditelji, Novak i Jelena Đoković, svesni važnosti pravog vaspitanja, odlučili su ih usmeriti ka drugačijoj realnosti - realnosti skromnosti, inteligencije i vrednosti učenja.

Iako javnost očekuje bajkoviti život za decu poznatih sportista, dečija soba Tare i Stefana otkriva drugu stranu priče. Minimalistički uređena u neutralnim tonovima, ova soba odiše smirenošću i prostornošću. Bez nepotrebnih materijalnih raskoši, ali obiljem interaktivnih igračaka koje podstiču dečiju inteligenciju i koncentraciju, mališani imaju mogućnost da rastu u okruženju koje promoviše jednostavnost i funkcionalnost.

Novak i Jelena Đoković posebno se trude da usade skromnost i vrednosti učenja u svoju decu. Njihov dom, prepun knjiga, ljubavi i osmeha, služi kao oaza u kojoj Tara i Stefan odrastaju sa svestranim interesovanjima i zdravim pogledom na život.

Jelena Đoković je svojim rečima naglasila revolucionarni pristup vaspitanju svoje dece. Tara i Stefan su prva generacija Đokovića koja nikada nije dobila batine. Ovaj odabir roditelja predstavlja hrabri korak ka pozitivnom menjanju sveta. U svetlu sve veće svesti o važnosti emocionalnog razvoja i nenasilnog reagovanja na greške, Jelena veruje da će ova nova generacija, oslobođena nasilja u vaspitanju, biti deo promene koja će zauvek obeležiti budućnost.

Kroz svoj angažman i prisustvo na panelu "Budućnost je sad", Jelena Đoković je prenela poruku da je ova nova era u vaspitanju - era oslobođena fizičkog nasilja i puna emocionalne povezanosti - ključni faktor koji će doprineti pozitivnoj promeni u društvu.

Ona veruje da ovakav pristup vaspitanju predstavlja "veliki kvantni skok" ka unapređenju istorije i kreiranju bolje budućnosti za sve.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs