JOKIĆEVA ŽENA JE SA 7 MESECI POSTALA SIMBOL SVEGA ŠTO JE SRPSKI NAROD DOŽIVEO U "OLUJI": Evo kako je majka jedva SPASILA

Iza prelepog osmeha Natalije Jokić krije se teška sudbina koja ju je dočekala samo nekoliko meseci po rođenju.

Celebrities
15:01h Autor:
JOKIĆEVA ŽENA JE SA 7 MESECI POSTALA SIMBOL SVEGA ŠTO JE SRPSKI NAROD DOŽIVEO U "OLUJI": Evo kako je majka jedva SPASILA
Kako je žena Nikole Jokića preživela Oluju?, Foto: VM / imago sportfotodienst / Profimedia

Supruga Nikole Jokića oduševila je svet svojom lepotom, ali i temperamentom! O njenoj srčanosti, kada bodri supruga, priča se i sada, ali nije ostao neprimeće i prelepi osmeh kojim pleni! Međutim, malo je poznato da je Natalija bila u u izbegličkoj koloni tokom "Oluje"! Naime, majka Danica ju je u naručju donela u Srbiju, a za rodnim mestom i danas postoji žal. Ni sama ne zna kako su preživeli taj stravičan progon.

Jokićeva žena je upravo rođena 1995. godine, a imala je samo nekoliko meseci kada je porala sa porodicom da napusti dom.

Naslovna strana koja se ne zaboravlja

Reporteri Novosti "upoznali" su Nataliju u danu užasa za srpski prognanički narod iz Krajine.

"Bio je 6. avgust 1995. godine. U naručju majke bežala je od "Oluje". Vreo dan. Tanka linija između života i smrti ispred starog mosta na Sremskoj Rači. Primamo vest: izbeglice iz Krajine ne mogu u Srbiju. Vest se širila kao zaraza. Ljudi iznemogli na dugom putu bez hrane, vode. Bez nade u povratak, padali su od očaja. Napred im ne daju, nazad nemaju kud", pisao je ovaj dnevni list.

Mama Danica je tada, pokušavajući da uspava malenu Nataliju u rukama gotovo klonulim od tereta, rekla:

-Prva je beba rođena u ovoj godini, u Krajini.

1 / 6 Foto: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

Njeni Mačešići su na kraju mir pronašli u Somboru, gradu gde je upoznala NBA šampiona. Zavoleli su se još u srednjoj školi, a njihovu ljubav apsolutno ništa nije moglo da poremeti.

Natalija je potom 2013. godine otišla na koledž u Oklahomi, a u to vreme Jokić je nastupao za Megu u Srbiji. Više puta je isticao da mu je taj period bez nje bio najteži u karijeri.

Najveća Nikolina podrška

Natalija Jokić oduševila je ceo svet načinom na koji je bordila svog supruga Nikolu tokom važnih utakmica. Nije krila zadovoljstvo i sreću dok je sa tribina navijala za svog supruga, a ono što je ona pokazala tamo, čini se da nijedna druga žena nije. Mnogi komentarišu njenu srčanost koju prepisuju srpskom temperamentu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs