LEDI DI JE POGLEDALA DAMSKI PRAVO U OČI I TRAŽILA MUŽA NAZAD: Čarlsova ljubavnica joj NADMENO rekla NAJODVRATNIJU STVAR

Suočenje princeze Dajane sa Kamilom Parker je sve ostavilo bez teksta, posebno sramna konstatacija novopečene kraljice.

Celebrities
10:02h Autor:
LEDI DI JE POGLEDALA DAMSKI PRAVO U OČI I TRAŽILA MUŽA NAZAD: Čarlsova ljubavnica joj NADMENO rekla NAJODVRATNIJU STVAR
Foto: Paul J. RICHARDS / AFP / Profimedia 

Ljubavni odnos princeze Dajane i kralja Čarlsa III već godinama intrigira javnost, međutim, neke stvari i dalje su pod velom tajni. Ledi Di je bila žena ispred svog vremena, koja je rušila sve predrasude i nije želela da živi po tuđim pravilima. Sa druge strane, Čarl je večito bio u njenoj senci.

Otkako su uplivali u bračne vode, sve je bilo na klimavim nogama. Sin kraljice Elizabete II, čini se, nije znao da ceni damu koju je imao pored sebe, a očaravala je ceo svet.

Kraljica Elizabeta, Princeza Dajana
foto: Profimedia

Njegovo srce ukrala je bivša devojka Kamila koju nije prestao da voli ni nakon raskida, a sa kojom je bio u odnosu bezmalo tokom čitavog braka sa Dajanom.

Postoje priče da su Čarls i Kamila noć pred njegovo venčanje proveli u suzama, te da je lično Dajana čula određene razgovore između ljubavnika.

Kamila je toliko dala sebi za pravo da je čak i na Čarlsovo venčanje došla u belom, a Dajana je kasnije priznala da ju je tražila pogledom među ljudima kada je ušla u katedralu.

Međutim, mnogo pre nego što je omiljena princeza digla ruke od odnosa sa mužem, ona je uradila sve što je bilo u njenoj moći da spasi brak.

Kraljica Elizabeta, Princeza Dajana
foto: Profimedia

Naime, audio snimci princeze Dajane otkrili su sve o noći kada se suočila sa Kamilom.

Princeza je snimila seriju intervjua 1992. godine kao deo biografskog projekta sa kraljevskim autorom Endrjuom Mortonom. Sarađivala je sa piscem u tajnosti. Želela je da javnosti predstavi svoju stranu raspada braka, za šta nije smatrala da to rade mediji.

Da se ne bi otkrila njihova saradnja, Dajana se nije direktno sastala sa Mortonom. Umesto toga, snimala je intervjue iz svog stana u Kensingtonskoj palati u Londonu sa dugogodišnjim prijateljem, dr Džejmsom Kolturstom koji bi potom dao trake Mortonu. Na snimcima je bio niz zapanjujućih priznanja počev od njenog odrastanja, pa sve do njene istorije bulimije i pokušaja samopovređivanja.

Kraljica Elizabeta, Princeza Dajana
foto: Profimedia

Ipak, glavna tema intervjua bila je raspad njenog braka i uloga koju je odnos njenog muža sa Kamilom odigrao u njenoj nesreći. Knjiga zasnovana na intervjuima nosila je naslov "Diana: Her True Story". Kasnije je objavljen i dokumentarac "Princess Diana: The Secret Tapes" koji je objavio NBC, a upravo je isečak iz dokumentarnog filma poslednjih dana ponovo postao viralan na mrežama.

Reč je o Dajaninom sećanju na zabavu iz 1980-ih na kojoj se suočila sa Kamilom zbog njene afere sa Čarlsom. Video koji je postavio korisnik everithingroial0, pregledan je preko 4,2 miliona puta.

Kamila Parker
foto: Hugo BURNAND / AFP / Profimedia

Opisujući zabavu na kojoj je bila sa Čarlsom u kući njihovih prijatelja, Dajana je rekla:

"Ušla sam u kuću i prvi put pružila ruku Kamili i pomislila 'Fuj, prebolela sam to. Svi smo bili gore i ćaskali, i odjednom sam primetila da gore nema Kamile i Čarlsa", dodala je Dajana i nastavila:

"Znači, ovo me uznemirava. Pa, krenem dole i znam sa čime ću se suočiti. Pokušavaju da me spreče da siđem dole: 'Dajana, ne idi tamo.' 'Moram da idem da nađem svog muža.' Siđem dole, a tamo se zabavlja veoma srećna mala trojka. Kamila, Čarls i još jedan čovek koga zapravo ne poznajem ćaskaju."

Nakon što je prišla grupi, princeza je zamolila Kamilu da razgovara nasamo. "Pomislila sam dobro, ovo je vaš trenutak", rekla je na snimku.

1 / 8 Foto: Profimedia

"Pa sam otišala do njih, sela i uključila se u razgovor kao da smo najbolji prijatelji i rekla: 'Kamila, volela bih da popričam sa tobom ako je moguće.' I bilo joj je zaista neprijatno, spustila je glavu i rekla: 'O da, dobro.' I rekla sam dvojici muškaraca: 'Dobro, momci, samo ću nakratko porazgovarati sa Kamilom i doći ću za minut.' I pucali su gore kao pilići bez glave, a ja sam mogla da osetim kako se na spratu sprema pravi pakao dok se pitaju šta ću da uradim".

"Kamila, hoćeš li da sedneš.' Pa smo sele i bila sam prestravljena od nje, samo sam joj rekla: 'Kamila, samo bih volela da znaš da znam tačno šta se dešava.' A ona je rekla: 'Ne znam o čemu pričaš.' A ja sam rekla: 'Molim te, ne tretiraj me kao da sam idiot. Znam šta se dešava između tebe i Čarlsa i samo želim to da znaš", piše Wanted.

Princeza je zatim ponovila Kamillin navodni odgovor, koji je glasio: "Imaš sve što si ikada želela. Svi muškarci na svetu su zaljubljeni u tebe. Imaš dvoje prelepe dece. Šta više možeš da poželiš?", na šta je Dajana rekla da je odgovorila: "Želim svog muža."

Kamila Parker
foto: Profimedia

Dalje nije poznato šta je Kamila odgovorila, a mnogi su ovaj potez sadašnje kraljice shvatili kao čistu ljubomoru što nije bez pokrića ako se uzme u obzir milion prilika kada je Parker kopirala omiljenu princezu.

Sa druge strane, Kamilin bezobrazluk i dan-danas mnogima para uši.

"Samo zato što je jedna strana lepa i može da ima koga hoće, ne umanjuje bezobrazluk Kamile da joj otme muža", "Ona je bukvalno u fazonu - imaš sve, bićeš kraljica, daj meni muža, kao da je Dajani ikad i bilo stalo da bude slavna i bogata", "Ovo samo govori koliko iskrivljeno na sve gleda Kamila. Znala je da nikada neće moći da je nadmaši i ljubomora ju je izjedala. Da, ima Čarlsa, ali ne i ljubav naroda"... samo je delić komentara ispod opisa situacije koji su mnogi opisali kao "nešto najodvratnije" što je kraljica-supruga uradila do sada.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs