Kakva zavrzlama

PUKLA TIKVA, KO BI REK'O: Megan i Hari RASKRSTILI PRIJATELJSTVO s jednim od najpoznatijih slavnih parova

Život Megan i Hari ne prestaje da intrigira javnost!

Celebrities
Autor:
PUKLA TIKVA, KO BI REK'O: Megan i Hari RASKRSTILI PRIJATELJSTVO s jednim od najpoznatijih slavnih parova
Zašto su se Megan i Hari posvađali sa Bekamovima?, Foto: Profimedia

Prijateljstvo princa Harija i Megan Markl s Dejavidom i Viktorijom Beckam, koje je počelo mnogo pre nego što su se venčali, navodno je gotovo, a razlog tome su, kažu, zavrzlame na kraljevskom dvoru.

Viktorija Bekam
foto: Profimedia

Hari je sa Bekamom godinama bio blizak, jer je kraljevska porodica imala brojne uloge u sportskom svetu, a Viktorija je bila velika podrška Megan kad se ona preselila u Ujedinjeno Kraljevstvo, piše Daily Mail.

Bekamovi su bili gosti i na njihovu venčanju 2018, a nakon što su se su Megan i Hari odrekli svojih kraljevskih titula, Harry je navodno nazvao Dejvida optuživši ga da je odao neke važne informacije o Megan koja je bila uverena da ih je Viktorija odrukala, iako je ideja da je ona lično zvala novinare da ih obavesti smešna, rekao je izvor za The Sun. Ove dame su pre toga jedna drugoj bile velika podrška i obožavale su se.

Princ Hari
foto: Profimedia

Britanski mediji prenose da telefonski razgovor između njihovih muževa nije bio nimalo prijatan i da će nakon njega do pomirenja teško doći. Inače, Megan i Hari nisu bili ni na venčanju njihovog sina Bruklina i Nikol u aprilu mesecu ove godine.

Dejvid Bekam
foto: Profimedia

Strani mediji pišu i o tome da se mnoge poznate ličnosti lagano odriču Harija i Megan jer niko ne želi da se zameri kraljevskoj porodici koja igra veliku ulogu u promociji projekata brojnih holivudskih i britanskih zvezda. Među njima je i Bekam, za kog se zna da je veliki fan Britanske monarhije.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs