NJIHOVA ROMANSA NIJE TRAJALA DUGO ZATO SE O NJOJ MALO I ZNA: Ljubav ovo dvoje voditelja nije se slavno završila

Od romantike do ignorisanja, ljubav poznatih voditelja bila je kratkog daha kada je on pokazao drugo lice.

Celebrities
Autor:
NJIHOVA ROMANSA NIJE TRAJALA DUGO ZATO SE O NJOJ MALO I ZNA: Ljubav ovo dvoje voditelja nije se slavno završila
Ljubav dvoje voditelja o kojoj se malo zna., Foto: printscreen/instagram/ ivastrljicofficial

Mnogi se i ne sećaju da su Iva Štrljić i poznati voditelj Srđan Predojević bili u vezi. Obzirom da ta ljubav nije ni trajala dugo, nije se o tome puno ni pričalo u medijima.

Naša poznata glumica Iva Štrljić je jedna od onih kojima je umetnost u genima. Njen otac je poznati hrvatski glumac, dok joj se majka Slavica bavila baletom.

Ivu smo imali prilike da gledamo u Igri sudbine, seriji Jelena, Ranjeni orao, kao i u mnogobrojnim drugim ostvarenjima.

Napisala je i jednu knjigu pod naslovom "Nemaš pojma koliko te volim", a lepa glumica je u jednom trenutku radila i kao voditeljka na jednoj domaćoj televiziji.

Navodna ljubav Ive i našeg poznatog voditelja, o kojoj su domaći mediji naširoko pisali pre nekih 15-ak godina, datira baš iz tog perioda dok je vodila jutarnji program. Tada se šuškalo da je Iva bila u romansi sa voditeljem Srđanom Predojevićem.

Kako se pisalo tada, oni su viđeni u jednom beogradskom klubu u zajedničkom provodu, što je bio povod za spekulacije. Međutim, jako brzo je do medija došla i informacija da su raskinuli posle samo oko mesec dana veze.

1 / 7 Foto: Instagram / ivastrljicofficial

Ni Srđan i Iva nisu javno komentarisali glasine, ali je izvor blizak glumici ispričao šta se izdešavalo.

"Iva pati, srce joj je slomljeno. Srđan je za kratko vreme pokazao drugo, očigledno pravo, lice. U početku je bio romantičan i pažljiv, stalno ju je zvao, slao poruke, obasipao je pažnjom. Međutim, glumica se požalila drugarici da joj se mladić odjednom ne javlja, da je izbegava i ignoriše" - rekao je tada jedan izvor blizak Štrljićevoj, prenosi Espreso.rs

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs