SORAJA JE OD MUŽA DOBILA BLINDIRANI DŽIP VREDAN 360.000 EVRA: Krije ga od od javnosti i niko ne sme ni da pisne o njemu

Njen suprug je poznat kao veoma galantan biznismen a mnogi se pitaju ko je on obzirom da ga tako vešto krije od svih.

Celebrities
Autor:
SORAJA JE OD MUŽA DOBILA BLINDIRANI DŽIP VREDAN 360.000 EVRA: Krije ga od od javnosti i niko ne sme ni da pisne o njemu
Ko je muž i otac deteta Soraje Vučelić ?, Foto: printscreen/youtube/soraja.vucelic.style

Pre nego što je upoznala svog sadašnjeg supruga starleta Soraja Vučelić je bila u vezi sa mnogim poznatim muškarcima. Nedavno se porodila i na svet donela sina kome je dala ime Kan, a domaću javnost ne prestaje da intrigira ko je njen misteriozni partner koji joj je pružio sve u životu.

Kod izabranog lekara je vodila trudnoću, koja je protekla u najboljem redu. Bukvalno je nije osetila. Viđala se samo s najbližim prijateljima, kojima i veruje, i zato se i nije saznalo sve do sada da je u blagoslovenom stanju. Sve je promenila u svom životu i nije želela da u javnosti govori o njenoj trudnoći.

Društvene mreže bruje o ocu deteta, o kojem Soraja nije pričala, a mnogi se pitaju da li je to biznismen za kojeg se svojevremeno udala i dodala prezime Masoni.

Domaći mediji prenose da je Soraja godinama u vezi sa biznismenom koji se krije od javnosti i koji u inostranstvu drži klub u kojem nastupaju pevači iz zemlje i regiona.

1 / 9 Foto: printscreen/instagram

Prošle godine je Soraji organizovao rođendansku žurku u Instanbulu koja ga je koštala čak 120.000 evra. Par meseci pre žurke, Soraja je od njega dobila blindirani džip na poklon, vredan 360.000 evra, prenosi Alo.rs

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs