ON IMA NEVEROVATNU ŽENSKU LEPOTU I SVI KAŽU DA JE "MAMIN SIN": A onda po mišljenju mnogih smuvao "MNOGO RUŽNIJU OD SEBE"

Ono po čemu se Damjan razlikuje je androgeni stil. Naime, mladi momak se ne libi da stavi šminku ili da obuče žensku odeću.

Celebrities
17:11h Autor:
ON IMA NEVEROVATNU ŽENSKU LEPOTU I SVI KAŽU DA JE "MAMIN SIN": A onda po mišljenju mnogih smuvao "MNOGO RUŽNIJU OD SEBE"
Foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Sin popularne britanske glumice Elizabet Harli, 21-godišnji Damijan Harli zna kako privući pažnju fotografa i javnosti! Naime, maneken za koga svi kažu da ima neverovatnu žensku lepotu, trenutno uživa u Portofinu na letnjem odmoru sa devojkom - umetnicom Mili Grifits. Par se opuštao na plaži, plivao i fotografisao u raunim pozama, te se videlo da su se skroz opustili i zaboravili na budno oko paparaca.

Budući da su uživali u razmenjivanju nežnosti, jasno je da ljubavne varnice cveta. Mada, na društvenim mrežama se mogu čusti komentari da su "vrlo neskladan par", kao i da je Mili u senci lepote svog partnera.

Damjan Harli
foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Damijan je u posljednjih nekoliko godina postao traženo lice u svetu mode i stekao velik broj obožavatelja, pa ga na Instagramu trenutno prati skoro 150 hiljada ljudi. A njegov rad na sva usta hvali i Irina Šajk, jedna od natraženijih manekenki današnjice.

Ono po čemu se Damjan razlikuje je androgeni stil. Naime, mladi momak se ne libi da stavi šminku ili da obuče žensku odeću. Njemu najviše prija kada se obuče skoro isto kao njegova majka, glumica Elizabet Harli.

Elizabet Harli
foto: Profimedia

Izgleda da to njoj nimalo ne smeta, pa i sama rado deli fotografije na kojima su obučeni indentično.

"Uvek kažem: ne želiš da ljudima bude dosadno sa tobom. Moraš znati sve o geografiji, istoriji, drevnoj istoriji, to je zanimljivo. I onda, naravno, ako želi da bude, i ako je dovoljno talentovan i srećan da bude filmska zvezda, to bi bilo jako, jako lepo. Za mene bi to bilo kao šlag na torti nakon što postane kompletna osoba", istakla je Elizabet.

1 / 5 Foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Inače, Demijan i Liz su nerazdvojni i često provode vreme zajedno, a on čak i fotografiše svoju majku u toplesu! Njihov odnos je neretko tema tabloida u Velikoh Britaniji, a u više navrata je okarakterisan kao "neprimeren" i "bizaran". Čak je i poznati britanski novinar Imon Holms okarakterisao u svojoj emisiji ovaj odnos kao "veoma čudan".

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs