NAŠ POZNATI FUDBALER OBNOVIO ROMANSU SA BIVŠOM DEVOJKOM: Italijanska Megan Foks pala je u zaborav kada je opet sreo nju

Prema pisanjima domaćih medija, fudbaler je podgrejao staru romansu, bili su zajedno pa raskidali a da li će ovaj put imati više sreće?

Celebrities
17:57h Autor:
NAŠ POZNATI FUDBALER OBNOVIO ROMANSU SA BIVŠOM DEVOJKOM: Italijanska Megan Foks pala je u zaborav kada je opet sreo nju
Dušan Vlahović obnovio romansu sa bivšom devojkom., Foto: ThePhotOne / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Dušan Vlahović je trenutno jedan od najuspešnijih fudbalera Srbije ali nije imao bezbrižno detinjstvo. Naime, tek kada su se skućili i sredili malo život na Kosovu i Metohiji, njegova porodica je morala sve da napsuti kako bi sačuvali živote. Da stvar bude još teža, njegova mama je u tom moment bila trudna. Sve su izgubli i krenuli su opet od nule. To je od njega napravilo pravog borca, kakav je i na terenu, a najveći vetar u leđa i podrška mu je bio upravo otac. Sada obara rekorde i nezaustavljiv je.

Važi za jednog od jednog od najlepših fudbalera, ako je verovati pripadnicama "lepšeg" pola. U prilog tome ide i to što je na Dušana svojevremeno bacila oko jedna od najlepših Italijanki, misica Karolina Stramara koju zbog atraktivnog izgleda porede sa Megan Foks.

Jedno vreme se pričalo i da su u vezi, iako zvanične potvrde nikad nije bilo. Zapravo, Dušan je od samog početka karijere bio veoma tajanstven kada je reč o ljubavnom životu.

Iako je spajan sa velikim brojem lepotica, fudbaler je odbijao da govori o tome, pogotovo što su većina veza bile samo spekulacije javnosti.

Međutim, prema pisanju domaćih medija on se naime pomirio sa svojom bivšom devojkom. Sve se desilo na letnjem odmoru. Naime, Vlahović je malo pre nego što će otići na odmor raskinuo vezu sa italijanskom manekenkom i voditeljkom Karolinom Stramare, prenosi Wanted.rs

Karolina Stramare
foto: Printscreen/instagram/carolinastramare_

"Dušan je pre par nedelja ostavio Karolinu Stramare zbog pritiska javnosti. Smetalo mu je što se mediji bave njegovom vezom u tolikoj meri, pa je poželeo da opet bude sam. Ali to nije dugo potrajalo", kaže izvor.

Vlahović je po rečima ovog izvora bio na odmoru na Mikonosu, a onda je sa društvom produžio na Ibicu. Tamo je pred kraj odmora fudbaler slučajno sreo Vanju, svoju bivšu devojku.

"Čim je došao na Ibicu, video je Vanju, s kojom se zabavljao pre pet godina, a koju poznaje čitav život, i ponovo osetio leptiriće u stomaku", navodi ovaj izvor.

Dušan Vlahović
foto: ThePhotOne / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Iste večeri su izašli u provod i nisu se razdvajali do kraja odmora, a ostali su u kontaktu i nakon toga.

"Oduševljen i zaprepašćen što je vidi, pozvao ju je da se sa svojim društvom pridruži njegovom. Izašli su u noćni klub i iste večeri je pao poljubac. Do kraja letovanja se nisu razdvojili, a kada su se vratili u Beograd, nastavili su vezu. On je trenutno sa svojim klubom u Americi, ali s Vanjom održava kontakt putem video-poziva, poruka", kaže isti izvor.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs