VELIKO SLAVLJE U SALONU DIDI JANKOVIĆ: Zlato, glamur i luksus, a najviše pažnje privlači "bezobrazna" torta

Pevačica Dijana Janković koja se u javnosti predstavlja kao Didi Džej, danas se pojavila na otvaranju lokala u Beogradu, a pratnja su joj bili suprug Daniel i ćerkica

Celebrities
12:32h Autor:
VELIKO SLAVLJE U SALONU DIDI JANKOVIĆ: Zlato, glamur i luksus, a najviše pažnje privlači "bezobrazna" torta
Dijana Janković, Foto: Antonio Ahel/ATA

Pevačica Dijana Janković, poznata kao Didi Džej, pojavila se danas na otvaranju novog lokala u Beogradu, uz pratnju svog supruga Danjela i njihove ćerkice.

Za ovu posebnu priliku, Dijana je izabrala dugu ljubičastu haljinu sa prorezima na kukovima, a posebno iznenađenje bila je torta oblikovana kao golo žensko telo, dok su baloni sa njenim inicijalima ukrasili prostor.

Dijana Janković
foto: preentscreen/Instagram

Iako je sve bilo glamurozno i sjajno, torta je privukla najveću pažnju. Naime, baloni sa njenim inicijalima nisu izostali, a torta je bila u obliku golog ženskog tela.

Dijana Janković
foto: preentscreen/Instagram

Dijana je prethodno postala majka sa suprugom Danjelom Rokvićem, koji je stariji od nje 20 godina i već ima troje dece. Iako je prvobitno planirala da rodi ćerkicu u Americi, situacija sa virusom Covid-19 je promenila planove, te je porođaj obavljen u Beogradu.

Dijana Janković
foto: preentscreen/Instagram

Popularna pevačicica i njen suprug kada su u Srbiji, tokom svog boravka žive na Vračaru u kući od 500 kvadratnih metara.

Didi sa suprugom Danijelom ima ćerku Dayanu koju je na svet donela u julu 2020. godine, a sad je otkrila šta joj je najvažnije kad je vaspitanje u pitanju.

1 / 6 Foto: preentscreen/Instagram

"Vaspitavam je da zna što su prave vrednosti. Da priča engleski jezik, da bude upućena u modu i da zna što je lepo... Trudim se da je izvedem na pravi put da bude dobra osoba, pametna, da ima lepe manire, to mi je jako bitno. Kao i da bude lepo obučena', zaključila je Didi Džej.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs