ŽELELA SAM UNUKE, ALI IH NIKADA NEĆU DOŽIVETI: Iskrena ispovest Cece Bojković o ćerkinoj borbi za potomstvo

Katarina je vodila borbu za potomstvo godinama, ali na tom putu nije bila sama, imala je podršku i majke i supruga

Celebrities
13:36h Autor:
ŽELELA SAM UNUKE, ALI IH NIKADA NEĆU DOŽIVETI: Iskrena ispovest Cece Bojković o ćerkinoj borbi za potomstvo
Svetlana Bojković, Foto: Kurir / Dragana Udovičić

Svetlana Ceca Bojković, jedna od najcenjenijih ličnosti domaćeg pozorišta i kinematografije, celog života je bila snaga i oslonac svojoj ćerki Katarini Žutić, kad god joj je ta podrška bila potrebna. Glumačka diva je podelila da je svaku mladalačku traumu svoje naslednice proživljavala dvostruko, a posebno se radovala kada je Kaja osvojila Sterijinu nagradu - jedinu koju Ceca nikada nije dobila u svojoj dugogodišnjoj karijeri.

Svetlana Bojković
foto: Antonio Ahel/ATA

"Cela ta nagrada, koju je Kaja dobila, bila je za mene, njenu majku, posebno važna. Ako je sudbina odlučila da se "najedem" glume, onda je odlučila da moje dete bude glumac", ispričala je Ceca Bojković.

Katarina Žutić
foto: ATAImages

Iako neće imati unuke koji bi nastavili porodičnu istoriju, Ceca smatra da je Katarinina i njena životna priča za nju velika nagrada. Ona je doživela Kajino rođenje kao poseban dar od boga, a njena životna ostvarenja odražavaju sve što je želela i umela da postigne u ovozemaljskom trajanju.

Katarina Žutić
foto: ATAImages

"Kaja je imala veliku podršku svog muža i moju, naravno. Srećna sam što smo to prevazišli. Toliko ljudi nema decu, pa živi dobar i ispunjen život. Naravno, lepo je imati unuke koji nastavljaju tvoju porodičnu istoriju. Ja to neću imati, a Katarinina i moja životna priča za mene je velika nagrada. U mom ovozemaljskom trajanju ogleda se sve što sam htela i umela", rekla je glumica za "Gloriju" koja je svojevremeno ispričala da je Kajino rođenje doživela kao dar od boga.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs