MANEKENKA PROSLAVILA SVOJ 60-I ROĐENDAN: Dok šeta sa devojčicom svi se šokiraju kada svhate da za ruku vodi svoje DETE

Poznata glumica i manekenka proslavila je rođendan u krugu najužih članova porodice.

Celebrities
14:23h Autor:
MANEKENKA PROSLAVILA SVOJ 60-I ROĐENDAN: Dok šeta sa devojčicom svi se šokiraju kada svhate da za ruku vodi svoje DETE
Svi misle da šeta unuku a ne ćerku., Foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Brižit Nilsen proslavila je svoj 6o-ti rođendan i tom prilikom je okačila porodične fotografije sa svojom ćerkicom Fridom (5) i suprugom Matijom Desijem (44).

Njih dve su bile obučene u identične plavo-bele haljinice poput najboljih drugarica, međutim njeni pratioci su bili ubeđeni da joj je to unuka obzirom na starosnu razliku između njih.

Glumica i dalje izgleda neverovatno i njene duge noge došle su do izražaja u ovoj haljini sa karnerima. Uz nju je kombinovala žute potpetice sa mašnom a svoju prepoznatljivu frizuru je stilizovala tako što je začešljala unazad.

Njena ćerka Frida je izgledala divno u haljinici sličnoj maminoj. Njena duga smeđa kosica vezana je u dva repa a imala je i ružičaste naočare za sunce i lepezu za prave male dame. Njih dve su izgledale kao da su iskočile iz neke Dizni prodavnice obzirom na sve detalje koje su imale.

Moj dan rođenja...hvala SVIMA“, napisala je Brižit ispod fotografija sa ove rođendanske proslave. Potom su usledile čestitke prijatelja i fanova širom sveta na nekoliko jezika. Slavljenica je bila vidno raspoložena.

Uključujući njenog sina Kilijana (33), koga ima sa bivšim NFL igračem Markom Gastinoom: "Srećan rođendan mama!!!! Neka ti ovo bude dan za pamćenje!!!! Volim te".

Brižit i Matija venčali su se 2006. a svoju ćerkicu Fridu su dobili u junu 2018. putem vantelesne oplodnje.

Glumica je počela da zamrzava jajne ćelije u 40. godini, ali je bilo potrebno više od decenije da procedura uspe. Frida je ujedno i najmlađe dete ove zvezde.

Ona takođe ima i četiri odrasla sina: Raula (27) i Daglasa (30) iz braka sa Raulom Mejerom i Kilijana (33) i Džulijana (39) iz braka sa Kasparom Vindingom.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs