MLADOST VRAĆA OPERACIJAMA, PA 1 POTEZOM REŠILA 2 PROBLEMA: Sada šeta zgodnog frajera, a uz njega je dobila i dvoje dece

Glumica pozirala na fotografiji sa novim dečkom i dvoje dece pa se našla u žiži javnosti.

Celebrities
12:02h Autor:
MLADOST VRAĆA OPERACIJAMA, PA 1 POTEZOM REŠILA 2 PROBLEMA: Sada šeta zgodnog frajera, a uz njega je dobila i dvoje dece
Ko je novi dečko poznate glumice ?, Foto: INSTAGRAM / Planet / Profimedia

Glumica Rene Zelveger (54) privukla je veliku pažnju javnosti zbog fotografije sa svojim dečkom Antom Anstedom (44) i njegovo dvoje dece.

To je ujedno i prva zajednička fotografija ovog zaljubljenog para sa Arčijem (16) i Ameli (19), deluje da se glumica savršeno uklopila i svi su izgledali zaista glamurozno.

Rene je nosila je zlatnu haljinu na jedno rame sa kosom podignutom u elegantnu punđu, Ant je obukao crno odelo kao i Arči a Ameli se opredelila za takođe crnu haljinu sa štrasom.

Slike su dokaz da su se fenomenalno i proveli a Ansted je u opisu slike svoju decu nazvao "apsolutnim legendama".

Ant i Rene su se prvobitno upoznali dok su snimali epizodu njegove serije Celebriti IOU Joiride u aprilu 2021. Ovaj televizijski glumac je prethodno bio u braku sa svojom prvom suprugom Luiz od 2005. do 2017. godine, i iz tog braka ima ovo dvoje dece.

Nakon toga je bio sa Kristinom Hol 2018. godine, sa kojom je dobio sina Hadsona 2019, pre nego što su se razveli 2021.

Glumica je ranije bila udata za kantri pevača Kenija Česnija od 2002. do 2005. godine, a kasnije je započela dugogodišnju vezu sa Dojlom Bramholom II koja je trajala do 2019. godine.

Rene i Ant su se brzo povezali. „Ant je veoma srećan sa Rene. On je zaista voli", rekao je za People izvor blizak paru. Oboma je veliki prioritet njegov najmlađi sin Hadson i žele da bude srećan i zadovoljan.

U aprilu je ovaj par proslavio dve godine svoje kako kažu "magične veze" i tim povodom je Ant podelio jedan video na svom Instagram profilu.

Od nedavno oni i žive zajedno i zaista odaju utisak jednog srećnog i zadovoljnog para, bar sudeći po komentarima njihove okoline.

Stalno su nasmejani i često ih paparaci uhvate u zajedničkim šetnjama kako se drže za ruke i razmenjuju nežnosti.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs