RETKO GA VIĐAMO, OTKAKO GA JE OTAC ODVOJIO OD MAJKE ZBOG OZLOGLAŠENOG KULTA: Niko nije mogao da prepozna sina TOMA KRUZA

Sin Toma Kruza danas izgleda prilično drugačije, a svetla reflektora ga uopšte ne zanimaju, posvetio se potpuno drugim stvarima, a muzika mu je velika strast.

Celebrities
08:18h Autor:
RETKO GA VIĐAMO, OTKAKO GA JE OTAC ODVOJIO OD MAJKE ZBOG OZLOGLAŠENOG KULTA: Niko nije mogao da prepozna sina TOMA KRUZA
Gde je i šta radi sin Toma Kruza?, Foto: Rick Davis / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Holivudska zvezda Tom Kruz trenutno promoviše svoj najnoviji film "Nemoguća misija: Odmazda - Prvi deo", a mnoge je iznenadio prizor u Njujorku tokom predstavljanja ovog projekta. Naime, glumac se pojavio sa sinom Konorom, sa kojim dugo nije išao na neki važan događaj. Iako su pokušali da budu "neprimetni", pored budnih očiju fotoreportera to je bilo nezamislivo.

Sedmi nastavak izuzetno uspešnog serijala "Nemoguća misija" režirao je Kristofer Mekvari i donosi "neverovatne i do sada neviđene vratolomije za koje je i ovog puta zadužen legendarni i neumorni Kruz", u ulozi agenta Itana Hanta.

Glumac je želeo da provede popodne sa sestrom Li En i Konorom, ali su ih paparaci pratili u stopu.

Konor Kruz
foto: Josiahw/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Tom Kruz ima troje dece, a Konor je rođen 17. januara 1995. godine i usvojen je zajedno sa sestrom Isabellom (30) dok je glumac bio u braku sa Nikol Kidman.

Najpoznatija veza bila mu je s glumicom Kejti Holms, sa kojom ima ćerku Suri. Njihov razvod privukao je veliku medijsku pažnju, a glumac sa svojom naslednicom dugo nije viđen u javnosti.

Iako je odrastao u holivudskoj porodici, Konor je pronašao svoj put izvan sveta glume. On je talentovani muzičar i DJ, često nastupa na različitim događanjima i festivalima. Pored toga, pokazao je interesovanje za ekstremne sportove poput skejtbordinga i biciklizma. A ljubav prema takvim aktivnostima, reklo bi se, nasledio je od popularnog oca.

Konor Kruz, Izabela Kruz
foto: Profimedia

Iako često izbegava svetla reflektora, pojavljuje se ponekad na crvenom tepihu uz svog oca ili na društvenim događanjima. On je odrastao u diskretnijem okruženju i retko daje intervjue ili deli detalje iz svog privatnog života.

Važno je napomenuti da je Konor Kruz takođe povezan sa Sajentološkom crkvom, u kojoj je i njegov otac aktivan član. Njegova veza sa ovom religijskom organizacijom često je izazvala spekulacije i interesovanje medija, a kako se pisalo, upravo ovaj kult je bio jabuka razdora između Toma i Nikol.

Kruz je uključio njihovu decu u ozloglašeni kult i preselili su se kod njega. Uspeo ih je i okrenuti protiv Kidman što ona nikako nije mogla promeniti, iako se trudila godinama. Koliko je cela situacija postala ozbiljna, govori i to što Izabela nije razgovarala s Nikol čak 20 godina.

Šakira, Tom Kruz
foto: Profimedia

Tom ima i te kako bogat i zanimljiv privatni život koji intrigira njegove obožavaoce širom sveta, te nas ne čudi činjenica što im mediji nisu dali mira. Sa samo 19 godina, ostvario je svoj prvi veliki uspeh u filmu "Rizičan posao" koji je bio prekretnica u njegovoj karijeri, a od tada ne prestaje da se piše o njemu.

Međutim, pored filmskih dostignuća, Kruz je poznat po svojim avanturističkim interesovanjima. On je sertifikovani pilot i često se bavi letenjem. Takođe je ljubitelj brzih automobila i učestvuje u trkama. Njegova strast prema ekstremnim sportovima često ga tera da izvodi bez dzblera akrobatske scene u filmovima, što je i u najnovijem ostvarenju bio slučaj.

1 / 6 Foto: Profimedia

Čuveni zavodnik je, takođe, poznat po svojoj pripadnosti Scientološkoj crkvi. Otvoreno je govorio o svojim uverenjima i aktivnostima u okviru ove organizacije, što je često izazivalo kontroverze i rasprave, a i umnogome je uticalo i na njegov privatni život.

Sa impresivnom karijerom koja obuhvata brojne filmske uspehe i zadivljujuće avanture izvan ekrana, Tom ostaje jedan od najpoznatijih i najintrigantnijih holivudskih zvezda. Njegov privatni život je i dalje predmet pažnje i interesovanja mnogih ljudi širom sveta.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs