MESI MESEČNO ZARAĐUJE MILIONE, A EVO NA ŠTA NJEGOVA ŽENA TROŠI NOVAC: Mnogi su zanemeli kad su videli šta kupuje

Mnogi se pitaju na šta Mesijeva žena troši novac budući da imaju milione, a ona je sve iznenadila.

Celebrities
10:59h Autor:
MESI MESEČNO ZARAĐUJE MILIONE, A EVO NA ŠTA NJEGOVA ŽENA TROŠI NOVAC: Mnogi su zanemeli kad su videli šta kupuje
Na šta Mesijeva žena troši novac, Foto: Backgrid/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Fudbaler Lionel Mesi počinje da se navikava na život u Majamiju, gde je zajedno sa suprugom Antonelom uslikan kako odlazi u lokalnu prodavnicu. Fotografije su naišle na oduševljenje javnosti, budući da na njima izgledaju kao prosečna porodica kojoj nije problem da izađe u kupovinu.

Uvreženo je mišljenje da žene fudbalera vode luksuzan stil života, te da novac troše na skupe cipele i torbe. Međutim, Antonela je to demantovala i pokazala da je prava domaćica.

Strani mediji pisali su da zarađuje 7 miliona evra mesečno, ali kada uđete na njegov Instagram nalog nećete videti raskoš i luskuz.

Lionel Mesi, Antonela Mesi
foto: Backgrid/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Iako mediji prenose da fudbaler vozi automobil vredan 240.000 dolara, na društvenim mrežama ne možete viditi da je Mesi drugi po redu najplaćeniji fudbaler na svetu.

Za razliku od njegovog rivala Kristijana Ronalda koji voli da se slika pored luksuznih automobila i pokazuje raskoš na Instagramu, Mesi najčešće objavljuje fotografije sa porodicom.

Lionel Mesi (35) i Antonela Rokuzo (34) upoznali su se preko njenog brata dok su još bili deca, odnosno kada su imali pet ili šest godina. Kako je fudbaler kasnije priznao, družio se s njenim bratom kako bi mogao viđati upravo nju.

Lionel Mesi, Antonela Mesi
foto: Profimedia

Pisala mu je pisma i sve je bilo tako slatko, ali život ih je razdvojio kada se cela Mesijeva porodica preselila u Barselonu zbog njegove fudbalske karijere.

"Zamislite da se sa svojom porodicom s 13 godina preselite na novi kontinent i njihova budućnost zavisi od vas. Bilo je to komplikovano vreme. S jedne strane, bilo je spektakularno doći i igrati u Barseloni. S druge strane, bilo je teško ostaviti sve iza sebe: prijatelje, ostatak porodice, detinjstvo. Stigli smo u zemlju u kojoj nisam imao ništa. Počeo sam praktički od nule", rekao je jednom prilikom Mesi u intervjuu.

Lionel Mesi, Antonela Mesi
foto: Backgrid/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Velika fizička distanca između njih nije sprečila Lionela Mesija i Antonelu Rokuco da se zaljube. Fudbalski majstor i Rokuco upoznali su se kao deca i mada se Mesi na kraju odselio iz Argentine da bi trenirao svoj sport na drugom kontinentu, njih dvoje su se ponovo povezali zbog jedne tragedije i na kraju se zaljubili.

Par je dočekao dva sina pre nego što su se venčali 2017. Sledeće godine, Rokuco je rodila njihovog trećeg sina.

1 / 7 Foto: Backgrid/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

"Moja žena Antonela ima mnogo sjajnih kvaliteta", rekao je Mesi jednom prilikom dok je igrao u Barseloni. "Zaista se divim tome kako se nosi sa svakodnevnim životom, uvek je dobro raspoložena i odlično pristupa problemima. Veoma je inteligentna i dobro zaokružena u svim aspektima života", dodao je on tada.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs