TELOM BOGINJE ZAVELA JE 6 GODINA MLAĐEG, PA S NJIM IMA 5 PUTA DNEVNO ODNOSE: Sad ova fatalna žena sve šokira NA BAZENU

Najzgodnija manekenka uhvaćena u zanosu strasti sa dečkom na bazenu, a mnogima je zbog njihovog ponašanja bilo neprijatno!

Celebrities
12:20h Autor:
TELOM BOGINJE ZAVELA JE 6 GODINA MLAĐEG, PA S NJIM IMA 5 PUTA DNEVNO ODNOSE: Sad ova fatalna žena sve šokira NA BAZENU
Najzgodnija manekenka uhvaćena u zanosu strasti sa dečkom na bazenu, Foto: ThePhotOne / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Golman Ajntrahta i reprezentacije Nemačke Kevin Trap uživa trenutno sa devojkom, neverovatno zgodnom manekenkom Izabelom Gular i pirjateljima na popularnom grčkom ostrvu Mikonos, koji obožava svetski džetset. Međutim, svi mediji bruje o jednom od najlepših parova, po rečima mnogih, zbog paparaco fotki koje pokazuju da između njih i dalje vlada ogromna strast. Naime, nisu se obazirali na prisutne, već su razmenjivali nežnost kao da su samo na bazenu i plaži.

Izabel Gular
foto: ThePhotOne / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Nisu im smetali čak ni Kevinovi drugari, te je zanosa birneta ljubila i grlila svog partnera, koji nije ostajao imun na njene dodire, a budno oko paparaco fotografa ih je uhvatilo u vrlo nezgodnim pozama. Sudeći po najnovijim slikama, i posle osam godina veze, između Trapa i Izabele i dalje cveta ljubav!

Osim toga, čuvena brazilska maneknka je svojom izvajanom građom mamila uzdahe u minijaturnom bikiniju gde god bi prošla. Preplanui ten, savršeni trbušnjaci i zategnuti noge su gotovo svakog prirpadnika jačeg pola ostavljali bez daha.

1 / 5 Foto: ThePhotOne / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Kevin i Izabela su svoju romansu započeli 2015. i verili su se 3 godine kasnije.

"Nemam reči da opišem ovaj magični trenutak. Volim te Izabel, moja buduća suprugo," napisao je tada golman na svom Instagram profilu.

Od momenta kada su stupili u vezu za njihova imena se nisu vezivale nikakve ljubavne afere i skandali. Naprotiv, važe za jedan od najskladnijih parova, a iako je prelepa Brazilka starija šest godina, to im uopšte ne remeti njihov harmonični odnos.

Izabel Gular
foto: Profimedia

Zbog brojnih obaveza koje zgodni sportista ima sa svojim klubom i reprezentacijom, kao i njenih snimanja i revija širom sveta, retki su trenuci kada ovaj zgodan par imamo prilike da vidimo zajedno u javnosti. Ali, gde god se pojave, čini se da ostave u senci sve ostale.

A svojevremeno je Izabela otkrila delić iz njihovog intimnog život koji je šokirao brojne obožavaoce.

"Imamo se*s četiri-pet puta dnevno. Međutim, ukoliko PSŽ izgubi neki meč u kom je Kevin branio onda sek*a nema. S druge strane, ukoliko pobedi nijedno od nas tu noć ne spava i imamo se*s do jutra", rekla je pre nekoliko godina manekenka.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs