20 GODINA BRAKA BACILI SU U VETAR, PA OD LJUBAVNIKA POSTALI NEPRIJATELJI: Takmiče se ko će više PRLJAVOG VEŠA da iznese

Niko nije očekivao ovakav razvoj događaja između poznatog glumca i njegove žene, optužbe ne prestaju.

NAKON SKLADNOG BRAKA USLEDIO SKANDALOZAN RAZVOD:

Celebrities
12:10h Autor:
20 GODINA BRAKA BACILI SU U VETAR, PA OD LJUBAVNIKA POSTALI NEPRIJATELJI: Takmiče se ko će više PRLJAVOG VEŠA da iznese
Glumac sa ženom vodi rat oko alimentacije., Foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Glumac Kevin Kostner optužuje svoju suprugu Kristin Baumgartner da traži papreno visoku mesečnu alimentaciju zbog svojih plastičnih operacija. Naime ona zahteva 250.000 dolara mesečno a sudeći po troškovima oni najmanje imaju veze sa njenom decom. Važili su za skladan par i niko nije očekivao da će nakon razvoda isplivavati šokantni detalji.

Kevin Kostner
foto: Clint Brewer Photography / A.I.M / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Glumac tvrdi da je njegov računovođa ustanovio da je Kristin Baumgartner potrošila više od 100.000 dolara na plastične operacije odnosno estetske korekcije, pa otuda i sumnja u njene motive u zahtevima za alimentaciju, piše u sudskim dokumentima u koje je imao uvid portal Page six.

Pozamašne svote novca je trošila na šoping, stambene kredite i troškove advokata koji nemaju baš nikakve veze sa njihovom decom. Njeni advokati su odbili da daju komentar na ovakve navode.

Kevin Kostner
foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Kristin koja sa Kevinom Kostnerom ima troje dece tražila je 248.000 dolara mesečno alimentacije pa navela da je to "manje od iznosa potrebnog da bi deca živela načinom života na koji su navikla". Napomenula je da ona nema svoje prihode jer je od 2007. nezaposlena zbog brige o deci.

Ona je u sudskim dokumentima navela da je Kevin pokušao da na njen račun uplati milion dolara kako bi je time ubedio da pristane na njegove uslove razvoda.

"Ne mogu da prihvatim taj ustupak, ne prihvatam, razgovarala sam sa računovođom Frensiom Šilijem i rekla mu da vrati novac Kevinu", rekla je. Otkrila je zatim koliko je njenom suprugu prošle godine dosta novca donela uloga u seriji “Let Him Go”.

Glumac koji je prošle godine zaradio više od 19 miliona dolara, tražio je u početku od suda da se ti podaci ne objavljuju zbog straha od provalanika, ucena, pretnji...Njih dvoje su u braku od 2004. godine a ona je u međuvremenu napustila Los Anđeles, prenosi Žena.rs

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs