ONA JE ŽIVI DOKAZ DA JE MOGUĆE NOSITI BIKINI I SA 65: Fanovi su na fotografiji primetili i ovaj DETALJ koji je ukrao šou

Šeron Stoun dokazuje da još uvek možemo da nosimo bikini i sa 65 godina ali na njenoj fotografiji obožavaoci su uočili i jedan neodoljivi detalj.

Celebrities
11:34h Autor:
ONA JE ŽIVI DOKAZ DA JE MOGUĆE NOSITI BIKINI I SA 65: Fanovi su na fotografiji primetili i ovaj DETALJ koji je ukrao šou
Glumica u bikiniju sa 65. godina izgleda fenomenalno., Foto: RSKM / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Sa 65 godina, Šeron Stoun nas podseća da možemo graciozno da prihvatimo svoje godine i da i dalje budemo na vrhuncu naše privlačnosti. Najnovija objava zvezde ubrzala je puls, a neki su na fotografiji uočili zanimljiv detalj koji su mogli da primete samo obožavaoci oštrog oka.

Zvezda Basic Instinct-a je sa svojih 3,7 miliona pratilaca na Instagramu podelila selfi na kome je prikazana njena zategnuta figura u bikiniju sa zeleno crnim leopard printom.

Šeron je izgledala hladno i ležerno, sa svojom prepoznatljivom kratkom plavom kosom i crnim sunčanim naočarima. Na fotografiji, koja je neobavezno snimljena u dnevnoj sobi glumičine vile na Beverli Hilsu, mogli smo da vidimo neobičan pozadinski dekor i nameštaj.

Fanovi oštrog oka su na fotografiji primetili jedan divan detalj koji je zaista skrenuo pažnju sa Šeron a to je njen preslatki pas, Bandit. Na fotografiji je bio gotovo nevidljiv na prvi pogled jer se potpuno stopio sa neutralnim bojama sofe. Međutim, vernim obožavaocima izgleda ništa ne može da promakne.

Pre par godina, majka trojice dečaka je otkrila je svoje trikove u koje se kune kako bi zadržala vitku figuru. Neki od njih uključuju 8-časovnu rutinu spavanja, redovne treninge, plivanjem i kupanje u kupkama ispunjenim arnikom i solima Mrtvog mora.

Šeron Stoun
foto: Profimedia

Svoje navike u ishrani drži jednostavnim i zdravim. „Moj omiljeni doručak je lubenica sa feta sirom i nanom, sa maslinovim uljem i solju i biberom. Dodala je: „I onda obično uz to popijem biljni čaj uz parče tosta od kiselog testa bez glutena.“

Šeron je takođe otkrila da kad god joj je stomak uznemiren, pije „čajeve od limuna i đumbira i od nane" Glumica je dodala: „Veoma sam nežna prema sebi i stvarima koje koristim ."

Njene reči nas podsećaju da je ljubav prema sebi najveća tajna dobrog izgleda jer kada se istinski osećamo prijatno u svom telu onda ćemo sijati i spolja.

Šeron Stoun
foto: Profimedia

Nakon što je preživela krvarenje u mozgu i moždani udar, perspektiva Šeron Stoun o lepoti se promenila i sada veruje da je briga o sebi mnogo bitnija nego jurenje nerealnih standarda. I pored toga, njena pojava i dalje izaziva divljenje, dokazujući da istinska lepota ipak ne zna za godine.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs