“ONA JE PLOD ODNOSA NA STEPENICIAMA OD 5 MINUTA” Slavni teniser nije želeo da prizna ćerku, iako je ona njegova kopija

Ćerka Borisa Bekera, manekenka Ana Ermakova izgledom neverovatno lici na svog oca koji u početku nije želeo da je prizna.

Celebrities
Autor:
“ONA JE PLOD ODNOSA NA STEPENICIAMA OD 5 MINUTA” Slavni teniser nije želeo da prizna ćerku, iako je ona njegova kopija
Slavni teniser nije hteo da prizna ćerku koja je njegova kopija, Foto: FJMG / Spread Pictures / Profimedia

ManekenkaAna Ermakova privlači sve veću pažnju svojim izgledom, kako zbog činjenice da neodoljivo liči na svog slavnog oca bivšeg tenisera Borisa Bekera, ali i zbog toga što je izrasla u veoma zgodnu devojku.

Ova 23-godišnjakinja, vrlo karakterističnog izgleda, sve je poznatija u vodama modelinga, no ona je javnosti još interesantnija zbog toga čija je ćerka i kakve su okolnosti pratile njeno rođenje, a kasnije i odrastanje.

Boris Beker, Anu je dobio tokom kratke afere s manekenkom Anđelom Ermakovom, s kojom je navodno proveo samo jednu noć, i to 1999. godine kada su se upoznali u londonskom restoranu Nobu. Šuškalo se da se njihov fatalni susret odigrao na stepenicama.

Bila je to afera koja je uništila njegov brak s nemačkom lepoticom Barbarom Feltus, s kojom ima danas 27-godišnjeg sina Nou i 21-godišnjeg Eliasa.

Beker godinama nije hteo da prizna ćerku
Beker godinama nije hteo da prizna ćerku foto: Profimedia

Zajedničko starateljstvo nad Anom dobio je 2007. godine, i to nakon teške sudske bitke, ali danas je njihov odnos ipak nešto bolji. U svojoj autobiografiji "Boris Becker's Wimbledon" priznao je koliko mu je žao zbog situacije koja mu je uništila brak, ali i što je otežao Anin život.

"Stidim se zbog načina na koji se sve desilo i što sam rasturio porodicu. Anina majka i ja smo postali roditelji, a da nismo bili ništa jedno drugom pre toga", napisao je Beker u svojim memoarima.

"Ne znam da li je toalet bolje mesto, ali mi smo to uradili na stepenicama. Mediji su preneli kako smo smo imali odnos na stočiću u toaletu, ali tamo stola nije bilo. To nije bila afera, to je bio odnos od pet minuta", otkrio je bivši trener drugog tenisera sveta.

Na koncu čitave drame - teniser je priznao Anu, i trudio se da bude dobar otac, a istakao je da je uspeo da normalizuje odnos, pa su često u kontaktu.

Ova neobična 23-godišnjakinja riđe, kovrdžave kose i punih usana zanimljiva je dizajnerima i popularnim brendovima, pa je često angažuju, a predviđa joj se veliki uspeh u modeling vodama.

1 / 7 Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs