POSRNULA PEVAČICA ZABRINULA MILIONE PONAŠANJEM: Svi su ubeđeni da nešto OZBILJNO NIJE U REDU i mole je da potraži pomoć

Britni Spirs zaplesala u minijaturnom bikiniju od zmijske kože i žutom topu. Fanovi zabrinuti ovim potezom.

Celebrities
16:30h Autor:
POSRNULA PEVAČICA ZABRINULA MILIONE PONAŠANJEM: Svi su ubeđeni da nešto OZBILJNO NIJE U REDU i mole je da potraži pomoć
Britni Spirs objavila novi plesni video na svom Instagramu, Foto: Shutterstock/SplashNews / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Britni Spirs je održala još jednu plesnu predstavu u svojoj dnevnoj sobi, dok je pokazivala svoj zategnuti stomak u minimalnom donjem delu bikinija i krop topu. Popularna pevačica koja je dobitnica Gremija, promenila je i ime na Instagramu u River Red i ne prestaje da šokira svojim plesnim videima.

Izgledala je mladoliko kao i uvek u živopisnom žutom topiću sa naboranim ramenima, dok je njen sićušni donji deo bikinija od zmijske kože ostavljao malo mašti na volju.

Zvezda je pokazala svoje duge noge noseći par kožnih čizama do kolena, dok je njena plava kosa bila opuštena. Objavila je plesni video za svojih 41,9 miliona pratilaca na Instagramu a završila ga je tako što je kameri pokazala srednji prst.

Međutim, neki fanovi su ostali zabrinuti zbog pevačicinih poteza -na ovu poslednju u nizu plesnih objava. Na Tviteru je jedan korisnik rekao: „U redu, Britni Spirs zaista treba pomoć“, dok je drugi dodao: „Iskreno sam zabrinut za Britni Spirs“.

Britni Spirs
foto: B4859 / Avalon / Profimedia Slično

Drugi su videli zabavnu stranu ovih video snimka, napisavši: "Jednostavno volim njene plesne klipove".

Britni je u ponedeljak otkrila "Juče sam snimila 8 spotova!!!", dodajući da joj je to prvi put posle dugo vremena da pokazuje svoje plesne pokrete. Preostaje nam samo da vidimo šta je to još pripremila.

Britni Spirs
foto: INSTAGRAM / Planet / Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs