ŽENA DINA MERLINA NIKADA SE NE POJAVLJUJE U JAVNOSTI: Njihova ljubav bila je ZABRANJENA, a on ju je oteo i tajno oženio

Dino Merlin se sa suprugom retko pojavljuje u javnosti, te mnogi ne znaju kako ona izgleda.

Celebrities
10:58h Autor:
ŽENA DINA MERLINA NIKADA SE NE POJAVLJUJE U JAVNOSTI: Njihova ljubav bila je ZABRANJENA, a on ju je oteo i tajno oženio
Kako izgleda žena Dina Merlina?, Foto: ATA Images / Antonio Ahel

Pevač Dino Merlin retko kada u javnosti pokazuje suprugu Amelu sa kojom ima dvoje dece, ali njihova ljubavna priča je neverovatna.

Njih dvoje izbegavaju da se pojavljuju zajedno u javnosti, a Dino je u više navrata isticao da ga je ona najviše bodrila u želji da se bavi muzikom, te da joj je posvetio mnoge pesme u svojoj plodonosnoj karijeri.

Dino Merlin mnoge svoje pesme posvetio je supruzi
Dino Merlin mnoge svoje pesme posvetio je supruzi foto: Facebook / Dino Merlin

Amelini roditelji su bili protiv ljubavi sa Dinom, jer je bio siromašan momak, a ona je studirala arhitekturu i poticala iz bogate porodice.

Ipak, ljubav je bila jača pa su pobegli kada su imali 20 godina i ona se tajno udala za njega.

- Borili smo se, krili, ali niko nas nije mogao rastaviti. Nakon pet godina smo se tajno venčali. Bilo je to romantično venčanje, iako sam svoju ženu doslovno oteo. Uz nas su bili samo moj kum i Amelina sestra koja je bila kuma. Govor matičarke bio mi je predug, stalno sam pogledavao na vrata da ne bi neko naišao i pokvario našu sreću, ispričao je jednom prilikom Dino.

- Sa svojom ženom Amelom sam od sedamnaeste godine i još uvek mi je lepo. Nemam problema ni skandala. Doduše, nismo u braku tolike godine, jer smo se zabavljali skoro pet godina - vraća Merlin svoj film uspomena, pa dodaje:

-Bila je to ljubav na prvi pogled. Seća se i datuma. Bilo je to 8. 8. 1979. godine.

- Moja žena je stajala na vratima, dočekala me sa bebom. Naida je možda imala pola godine, a supruga Amela je baš završavala arhitekturu. Tiho me je upitala: ”Jesi li nam šta doneo? Nemam za mleko”. Ja nisam imao ni jedan jedini dinar. Nisam doneo ništa, jer nisam ništa zaradio. Bili su tu veliki troškovi. Dao bih sve da sam te noći mogao odgovoriti: ”Da, doneo sam 100 maraka” - rekao je Dino svojevremeno.

Amela je bila inspiracija za njegove pesme
Amela je bila inspiracija za njegove pesme foto: Kurir / Dragan Kadić

Dino je više puta isticao da je Amela idealna žena za njega i velika podrška u njegovoj karijeri. Njihova ljubavna priča ga je inspirisala da napiše pesmu "Kad si rekla da me voliš".

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs