VERILA SE NAJPOPULARNIJA GLUMICA DANAŠNJICE: Nakon tri godine veze rekla sudbonosno da sinu čuvenog rokera

Mlada zvezda Mili Bobi Braun nakon tri godine veze verila se za svog dečka, inače sina slavnog rokera Džona Bon Džovija.

Celebrities
Autor:
VERILA SE NAJPOPULARNIJA GLUMICA DANAŠNJICE: Nakon tri godine veze rekla sudbonosno da sinu čuvenog rokera
Verila se najpopularnija glumica današnjice, Foto: FREZZA LA FATA - COBRA TEAM / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Mlada britanska glumica i jedna od najuticajnija osoba današnjice, Mili Bobi Braun podelila je na društvenim mrežama da se verila za svog dečka nakon tri godine veze.

Mlada zvezda i Džejk, sin slavnog muzičara Džona Bon Džovija radosne vesti podelili su na svojim profilima na Instagramu, a očekivano, čestitke su se samo ređale.

Zagrljeni, na plaži, sa ogromnim osmehom na licu, mladi par nije skrivao radost zbog odluke da ostatak života provedu zajedno.

"Volim te već tri leta, dušo, i želim ih sve", napisala je Mili, a i Džejk je na svom Instagram profilu objavio njihove dve fotografije i napisao "Zauvek".

Inače, Mili i Džejk upoznali su se preko Instagrama i dugo dopisivali, a onda su iskrice između njih planule. Svoju vezu su obelodanili u junu 2021. godine kada je ona podelila fotografiju na kojoj se vidi kako je Džejk ljubi u obraz uz napomenu da su sada "zvanični na Instagramu".

Prvi put su zajedno viđeni u javnosti na dodeli BAFTA nagrada prošle godine. Početkom godine, Mili je nagovestila da je njihova veza ozbiljna i da sve ide u ovom pravcu kada je Džejka nazvala "partnerom za ceo život" u jednoj objavi na Instagramu.

"Beskrajno zaljubljena u godinu koju sam imala! Zahvalna za svoje prijatelje, porodicu, magarca (Bernarda), svoje pse i svog partnera za ceo život", napisala je tada.

Veoma brzo postali su vodeći "it" par, čija popularnost je još više porasla.

Podsetimo, glumica potiče iz vrlo siromašne porodice, a sama je otvoreno ispričala da ju je otac vozio isključivo na audicije za koje je zapamtila celi tekst jer nisu imali novca za gorivo.

Mili Bobi Braun postala je zvezda preko noći
Mili Bobi Braun postala je zvezda preko noći foto: Profimedia

Ipak, toliko su verovali u nju da su se preselili u Holivud iz Velike Britanije kako bi ona mogla da ostvari glumačku karijeru.

Ni tamo im nije odmah uspelo jer im je Milin menadžer morao da pozajmi novac kako ne bi bankrotirali, a u jednom trenutku se Milina starija sestra iz očaja vratila u Veliku Britaniju.

Mili je postala jedna od traženijih glumica
Mili je postala jedna od traženijih glumica foto: Profimedia

Ipak, sve se promenilo kada je dobila ulogu u pomenutoj seriji. Od tog trenutka je sve krenulo uzlaznom putanjom, a Mili je postala multimilionerka sa zavidnom glumačkom karijerom i sopstvenim kozmetičkim brendom.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs