URADILA JE SVE DA JOJ SEKTA NE ODUZME ĆERKU: Potpisala je tajni ugovor, a otac 10 godina ne želi ni sliku da joj vidi

Kejti Holms iz braka s Tomom Kruzom ima ćerku Suri koju slavni glumac nije video zadnjih 10 godina.

Celebrities
11:19h Autor:
URADILA JE SVE DA JOJ SEKTA NE ODUZME ĆERKU: Potpisala je tajni ugovor, a otac 10 godina ne želi ni sliku da joj vidi
Slavnoj glumici kult je hteo da oduzme ćerku, Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Holuvudska glumica Kejti Holms, za aprilsko izdanje magazina Glamur, prvi put je javno govorila o svojoj ćerki Suri Kruz (16) i njihovom odnosu.

Ono što mi je zaista bilo važno sa ćerkom, s obzirom da je u ranom detinjstvu bila izložena javnosti, je da je zaštitim i da odrasta srećno i bezbrižno, rekla je Holms.

Veoma sam zahvalna što sam roditelj, zapravo što sam njen roditelj“, dodaje ona. "Ona je neverovatna osoba, izuzetno sam ponosna na nju".

Mnogi u poslednje vreme komentarišu izgled mlade Suri Kruz i upoređuju je sa slavnom majkom Kejti. Na internetu se tako mogu pronaći komentari koji kažu da "što je starija, to više liči na svoju majku", "Suri ima isti osmeh kao Kejt" i mnogi drugi...

Mnogi komentarišu da je Suri preslikana Kejt
Mnogi komentarišu da je Suri preslikana Kejt foto: Profimedia

Moramo priznati, sličnosti između Suri i Kejt zaista i te kako primetne.

Kejti je Suri dobila u braku s kolegom Tomom Kruzom. Od njihovog razvoda, Suri živi s majkom u Njujorku, a slavni glumac je svoju ćerku poslednji put video 2013. godine.

Fox News je pisao da je Tom prekinuo kontakt s ćerkom kada je ona imala šest godina. Jednom prilikom 2017. godine nije želeo da je vidi iako je od nje bio udaljen samo 35 km.

Tom je prekinuo kontakt sa ćerkom kada je ona imala 6 godina
Tom je prekinuo kontakt sa ćerkom kada je ona imala 6 godina foto: Profimedia

Strani mediji navode da je Tom jako posvećen deci koju je usvojio u braku s Nikol Kidman, ali ne i Suri. Neki navode i da mu je zabranjeno da se s njom viđa zbog toga što nije članica Sajentološke crkve. Glumac je čak priznao da je zbog sajentologije Kejt i podnela zahtev za razvod.

Podsetimo, iako je brak između Toma i Kejti u početku delovao idilično, glumica nije mogla da izdrži pritisak crkve zbog čega je odlučila da se razvede.

Tomov i Kejtin brak je pukao zbog Sajentološke crkve
Tomov i Kejtin brak je pukao zbog Sajentološke crkve foto: Profimedia

Navodno, dogovor o starateljstvu nad Suri postignut je za manje od sedam dana, a potom su, bez drame i medijskih prepucavanja, dogovorili zajedničko starateljstvo. Međutim, ubrzo nakon toga, Kejti se sa ćerkom preselila u Njujork, a devojčica i otac izgubili su kontakt.

Tom ne želi da vidi ni ćerkinu sliku
Tom ne želi da vidi ni ćerkinu sliku foto: Shutterstock

Takođe, strani mediji su pisali da je Tom od suda dobio dozvolu da Suri može videti 10 dana u mesecu, ali je sam odlučio da tu mogućnost ne iskoristi.

Takođe se pokazalo da je Kejti Holms najverojatnije potpisala "neku vrstu ugovora o tajnosti u kojem kaže da neće reći ništa loše o sajentologiji" kako bi mogla zadržati svoje primarno starateljstvo nad Suri.

Kejti je uradila sve kako bi zaštitila ćerku
Kejti je uradila sve kako bi zaštitila ćerku foto: Profimedia

"Htela je da pobegne i htela je da ostane sa Suri", objasnio je izvor blizak bivšem paru.

Kako mediji navode, Tom i dalje ne viđa svoju ćerku koja je izrasla u prelepu devojku, a kako ona danas izgleda pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

1 / 8 Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs