NA KRUNISANJE KRALJA ČARLSA HARI DOLAZI SAM: Megan ostaje kod kuće, a obrazloženje je više nego čudan

Nakon svega šta je rečeno u filmu i knjizi princa Harija, Velika Britanija je sa nestrpljenjem očekivala reakciju palate i da li će Megan i Hari biti pozvani na krunisanje

Celebrities
Autor:
NA KRUNISANJE KRALJA ČARLSA HARI DOLAZI SAM: Megan ostaje kod kuće, a obrazloženje je više nego čudan
Megan Markl i Princ Hari, Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Juče je zvanično objavljeno da će princ Hari sam prisustvovati krunisanju kralja Čarlsa, dok će Megan Markl ostati u Kaliforniji.

Do Dejli Mejl je stigla informacija da su pregovori bili zamorni i dugotrajni, te da je Bakingemska palata najavila da će vojvoda od Saseksa ipak sam prisustvovati krunisanju.

S druge strane vojvotkinja od Saseksa će ostati kod kuće sa princom Arčijem i princezom Lilibet.

Megan Markl
foto: NETFLIX / Planet / Profimedia

Ipak, iako svima izgleda kako su princ Hari i Megan Markl ovim uslovljeni, s dvora stiže informacija da je ovo svojevrsna "maslinova grančica" koja prethodi pomirenju porodice.

Princ Hari će prisustvovati ceremoniji krunisanja, ali neće se pojaviti na balkonu sa čitavnom porodicom niti će učestvovati u povorci nakon službe.

Princ Hari
foto: Printscreen/youtube/

Izvori kažu da je Megan odlučila da ostane kod kuće sa decom zbog toga jer je rođendan princu Arčiju istog datuma kao i krunisanje, a to je 6. maja.

Što se tiče princa Harija, ovo će biti njegovo prvo suočavanje sa ocem i bratom nakon objave njegovih memoara u kojima je rekao kako ga je Vilijam udario, te da je kraljica Kamila "opasna".

1 / 11 Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs