SLAVNA GLUMICA GOLA JE TUMARALA ULICAMA: Hitno je smeštena na PSIHIJATRIJU, a bizarni ispadi su joj uništili karijeru

Slavna glumica Amanda Bajns uhvaćena je dok je gola tumarala ulicama Los Anđelesa, a potom je smeštena na psihijatriju.

Celebrities
Autor:
SLAVNA GLUMICA GOLA JE TUMARALA ULICAMA: Hitno je smeštena na PSIHIJATRIJU, a bizarni ispadi su joj uništili karijeru
Slavna glumica uhvaćena kako gola luta ulicama, Foto: P&P / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Glumica Amanda Bajns na svetskoj sceni je od malih nogu, a poslednjih godina uglavnom šokira javnost svojim bizarnim ispadima u javnosti.

Tako je bilo i ovaj put kada je nedavno uhvaćena kako sama luta ulicama Los Anđelesa i to bez odeće, što je potvrdio očevidac koji ju je uhvatio nedaleko od centra grada.

Bajns je mahnula nekome u automobilu, govoreći vozaču da se "vraća iz psihotične epizode". Nakon toga je sama pozvala hitnu pomoć.

Amanda Bajns gola se šetala ulicama Los Anđelesa
Amanda Bajns gola se šetala ulicama Los Anđelesa foto: Profimedia

Izvori kažu za TMZ da je glumica potom odvedena u obližnju policijsku stanicu, gde je tim za mentalno zdravlje utvrdio da treba da bude smeštena u psihijatrijsku ustanovu.

Srećom, izvori kažu da Bajns nije povređena, iako su stvari mogle biti mnogo gore s obzirom na područje gde je pronađena.

Izvor blizak Amandi kaže da je ona trenutno hospitalizovana i da će verovatno nastaviti da dobija negu još nekoliko dana. Inače, psihijatrijski pritvor traje samo 72 sata, ali može da se produži.

Amanda Bajns bila je velika tinejdž zvezda
Amanda Bajns bila je velika tinejdž zvezda foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Inače, pre skoro godinu dana prekinuto je 9-godišnje starateljstvo nad Amandom. Njena majka bila je njen zakonski staratelj još 2013. godine kada se prvi put primetilo da ima problema sa mentalnim zdravljem. Tada joj je dijagnostifikovan bipolarni poremećaj.

Nakon niza bizarnih incidenata - uključujući onaj u kojem je zapalila komšijin prilaz, umalo zapalivši svog psa - poslata je na psihijatrijsko odeljenje na lečenje.

Amandi je dijagnostikovan bipolarni poremećaj
Amandi je dijagnostikovan bipolarni poremećaj foto: Profimedia

Otkako je okončano starateljstvo, činilo se da je Amanda dobro, iako je poslednji incident očigledno veoma zabrinjavajući... nejasno je da li će njeni roditelji ili pravni tim ponovo 'uskočiti'.

Amanda je odvedena na psihijatriju
Amanda je odvedena na psihijatriju foto: Profimedia

Podsetimo, Amanda sada ima 36 godina, koja je nekada bila ogromna tinejdžerska zvezda, ali su dani njene najveće slave davno iza nje. Imala je nekoliko psihičkih slomova, iza nje su godine zloupotreba droga i alkohola, ali rehabilitacija joj je donela i ljubav jer je tu upoznala verenika.

On je navodno jako dobro uticao na nju i pomogao joj da ostane trezna, kao i njeni roditelji sa kojima je u prošlosti bila na "ratnoj nozi". Nažalost, čini se da se situacija ponovo promenila.

Amanda Bajns u prošlosti je često imala ispade
Amanda Bajns u prošlosti je često imala ispade foto: Profimedia

Poslednjih godina objavljivala je čudne i golišave fotografije, izlazila u javnost čupava i u čudnim kombinacijama, davala bizarne intervjue, tvrdila da joj je u mozak ugrađen čip, a to je bio samo delić skandala kojim je uništila karijeru.

Ostaje da vidimo da li će boravak u psihijatrijskoj ustanovi pomoći ovog puta, ili će se nekadašnja slatkica ponovo vratiti starim navikama.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs