OVAKO IZGLEDA ČOVEK KOJI JE UKALJAO OBRAZ ZA MANJE OD 5 SEKUNDI: Pravio je decu kome je stigao, pa dobio šamar realnosti

Boris Beker dotakao je dno nakon brojnih skandala koji su mu doneli lošu reputaciju i ukaljali obraz.

Celebrities
Autor:
OVAKO IZGLEDA ČOVEK KOJI JE UKALJAO OBRAZ ZA MANJE OD 5 SEKUNDI: Pravio je decu kome je stigao, pa dobio šamar realnosti
Kako je Boris Beker dotakao dno, Foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Boris Beker nedavno je pušten iz zatvora u Velikoj Britaniji, nakon što je odslužio sedam i po meseci, a osuđen je na 30, zbog skrivanja svoje imovine nakon što je proglasio bankrot.

Beker je potom deportovan u Nemačku, a onda ga je udario šamar realnosti i nove optužbe. Naime, njegova supruga Šarli,podnela je zahtev za razvod braka i uputila oštre kritike na Bekerov račun. Navela je da je zanemario porodicu, te da je odlaskom u zatvor narušio svoju i njihovu reputaciju.

Boris Beker
Boris Bekerfoto: Profimedia

Za njemački list Bild izjavila je: "Boris može biti šarmantan i pun ljubavi kad to želi, ali i povrediti rečima. On je vrag. Zatvor nije Borisa učinio boljom osobom. On živi u svom svetu u kojem se sve vrti oko Borisa Beckera."

1 / 7 Foto: Profimedia

Dodala je: "Nisam ja kriva što je otišao u zatvor. Sam je uništio svoj ugled. Borisu je svejedno ide li nam dobro ili loše. Imali smo iskrenu ljubav. Kad sam se počela emancipovati u braku, bilo je svađa. Takođe i zbog Borisovih laži o njegovim finansijama."

Boris Beker
Boris Bekerfoto: Profimeida

Ono što ju je posebno povredilo jeste činjenica da nije pozvao njihovog sina 10 dana nakon što je pušten iz zatvora do Božića. Prema njenim rečima, Beker se vešto krije, te to znatno otežava njihovu brakorazvodnu parnicu.

Inače, Beker ima sinove Nou i Eliasa sa bivšom suprugom Barbarom, kao i ćerku Anu, koju je dobio u vatrenoj aferi sa Angelom Ermakovom. Iako nije hteo da prizna da je ona njegova ćerka, genetika je jaka pa je istina izašla na videlo – sviđalo se to teniseru ili ne.

Boris Beker, Ljubavnica
foto: Profimedia

U junu 2017. godine, stečajni sud u Londonu proglasio je Bekrea nesolventnim zbog neizmirenih dugova. U to vreme, Bekerovi dugovi procenjeni su na skor 60 miliona evra. Kao neko ko je bankrotirao, on je morao da otkrije svu svoju pokretnu i nepokretnu imovinu. Međutim, on to nije učinio.

Boris Beker
Boris Bekerfoto: Profimeida

Nakon tri nedelje, Boris Beker proglašen je krivim za odlaganje nelikvidnosti, skrivanje imovine i dugova.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs