GLUMAC UNEZVERENO GLEDA U DEKOLTE 25 GODINA MLAĐE SUPRUGE: Tek sad je odlučio da poštuje ženu koja mu je rodila decu

Par kojeg prozivaju zbog razlike u godinama se pojavio na premijeri filma i zasenio sve.

Celebrities
15:56h Autor:
GLUMAC UNEZVERENO GLEDA U DEKOLTE 25 GODINA MLAĐE SUPRUGE: Tek sad je odlučio da poštuje ženu koja mu je rodila decu
Par kojeg prozivaju zbog razlike u godinama se pojavio na premijeri filma, Foto: Mario Mitsis / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Holivudski glumci i Ketrin Zita Džons i Majkl Daglas pojavili su se zajedno na premijeri filma 'Ant-Man And The Wasp: Quantumania' u Londonu, te su privukli veliku pažnju.

Upkos tome što je glumica svog 25 godina starijeg supruga nedavno uporedila sa torbom, njih dvoje odavali su utisak zaljubljenog i skladnog para, a mnogi su komentarisali da je razlika u godinama sve očiglednija.

Par je u braku od 2000. godine, a zajedno su dobili dvoje dece - sina Dilana i ćerku Keris. Iako je razlika u godinama između njih 25 godina i mnogi podli komentari na račun toga, oni su pravi pokazatelj da ih zli jezici uopšte ne dotiču.

Ketrin Zita i Majkl Daglas
Ketrin Zita i Majkl Daglasfoto: Tina Korhonen / Avalon / Profimedia

Međutim, i oni su imali svoje krizne periode.

Naime, američki mediji su 2013. saznali da supružnici žive odvojeno i da razmišljaju o razvodu, ali su se iste godine pomirili. Kasnije je Daglas istakao da je srećan što mu je žena Zita-Džons.

"Tokom godina sam naučio da poštujem i cenim. A deo toga je i starenje jer vam je preostalo ograničeno vreme i možete to da uradite najbolje što možete", rekao je on.

Majkl Daglas i Ketrin Zita
Majkl Daglas i Ketrin Zitafoto: JW / Avalon / Profimedia

Dodao je da više vremena provodi sa suprugom nego sa bilo kojom drugom osobom. "Trudim se da budem što pažljiviji prema njoj koja mi je najbliža umesto da gubim vreme sa ljudima koje jedva poznajem", naglasio je on i otkrio da bi on i Ketrin voleli da zajedno glume u filmu.

Ketrin Zita-Džouns i Majkl Daglas
Ketrin Zita-Džouns i Majkl Daglasfoto: Profimedia

Ketrin je bila uz Majkla kada se borio protiv raka grla, o čemu je kasnije govorio. Godine 2015. glumac je rekao da mu je žao zbog izjava u vezi sa rakom koje je dao u intervjuu za The Guardian.

1 / 7 Foto: Profimedia

Naime, dvostruki oskarovac je tada rekao da je njegova bolest možda nastala zbog oralnog se*sa, za šta je okrivio svoju suprugu. "To je bila jedna od onih nepromišljenih stvari i žalim zbog sramote koju sam izazvao Ketrin i njenoj porodici", rekao je.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs