NAJBOGATIJI ČOVEK NA SVETU NAKON RAZVODA LJUBI UDOVICU SVOG PRIJATELJA: Godinu dana krije vezu sa misterioznom lepoticom

Prema pisanju stranih medija Bil Gejts ima novu ljubav, a u pitanju je udovica njegovog prijatelja.

Celebrities
13:03h Autor:
NAJBOGATIJI ČOVEK NA SVETU NAKON RAZVODA LJUBI UDOVICU SVOG PRIJATELJA: Godinu dana krije vezu sa misterioznom lepoticom
Bil Gejts u vezi sa udovicom svog prijatelja, Foto: Dovgan/UK Sports Pics / Sipa Press / Profimedia

Bil i Melinda Gejts bili su jedan od najpoznatijih parova na svetu, a njihov brak potrajao je gotovo tri decenije. Pre dve godine svet je iznenadila vest da se razvode nakon 27 godina braka, a izgleda da sada Bil ima novu devojku.

Kako su preneli strani mediji jedan od najbogatijih ljudi na svetu već neko vreme uživa u romansi sa Paulom Hurd (60).

Oni su nerazdvojni“, rekao je prijatelj para za Daily Mail.

Bil Gejts ima novu devojku
Bil Gejts ima novu devojku foto: Frederic J. BROWN / AFP / Profimedia

Inače, Paula je bila udata za predsednika kompanije Oracle Marka Herda, koji je 2019. godine preminuo od raka. Njen pokojni muž dugo godina radio je u kompaniji NCR, a u trenutku smrti njegovo bogatstvo bilo je procenjeno na 500 miliona dolara.

Paula je radila kao izvrši direktor NCR-a, gde je i upoznala svog budućeg muža za kojeg se udala 1990. godine, a njih dvoje u braku su dobili dve ćerke, Ketrin i Keli.

Zanimljivo je da su se osnivač Majkrosofta i direktor Oracla često družili i provodili vreme zajedno, a jednom su čak Paula i Mark uslikani iza Gejtsa na teniskom meču u Kaliforniji 2015. godine.

Paula i Bil prvi put su se u javnosti pojavili na finalu Australijen opena, prošlog meseca, što je dodatno podstaklo sumnje da između njih ima nešto više od prijateljstva.

Bil Gejts je godinu dana u vezi sa Paulom Hurd
Bil Gejts je godinu dana u vezi sa Paulom Hurd foto: USA TODAY Network / ddp USA / Profimedia

Zajedno su više od godinu dana i ona je uvek opisivana kao „misteriozna“, ali za njihov uži krug nije misterija da su u romantičnoj vezi“, dodao je izvor blizak paru.

Nakon što su fotografije obišle svet, Gejts je u jednom intervjuu otkrio da je otvoren za nove veze nakon razvoda. Na pitanje novinara da li bi voleo da pronađe ljubav nedavno je odogovorio: "Naravno, ja nisam robot".

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs