MNOGI NE ZNAJU DA KATARINA RADIVOJEVIĆ IMA ROĐENU SESTRU: Svi komentarišu da su KAO PRESLIKANE, a evo čime se bavi

Iako o životu van kamera ne priča mnogo, malo je poznato da glumica Katarina Radivojević ima sestru Jasnu.

Celebrities
Autor:
MNOGI NE ZNAJU DA KATARINA RADIVOJEVIĆ IMA ROĐENU SESTRU: Svi komentarišu da su KAO PRESLIKANE, a evo čime se bavi
Kako izgleda rođena sestra Katarine Radivojević?, Foto: Kurir / Damir Dervišagić

Katarina Radivojević, otkako se pojavila na javnoj sceni, nalazi se na listi najlepših Srpkinja. Iako je na domaćoj sceni prisutna od tinejdžerskih dana, mediji nikada nisu dopreli dovoljno duboku koliko bi želeli u njen privatan život, a postoje i oni kojima nije poznato da ona ima rođenu sestru Jasnu.

Sestra Katarine Radivojević, Jasna već godinama živi u Sjedinjenim Američkim Državama sa suprugom Vladislavom, a sada otkako i uspešna glumica živi i radi u Njujorku, njih dve se trude da svo svoje slobodno vremene provode zajedno.

Iako se njena sestra nikada javno ne pojavljuje, svako ko bi imao šansu da je vidi bi na prvu loptu video neverovatnu sličnost sa glumicom. Oblik lica, širok osmeh, bujna kosa, samo su neke od prepoznatljivih crta bliskih sestara.

Katarina je veoma bliska sa sestrom
Katarina je veoma bliska sa sestrom foto: Printscreen/instagram

Inače, njena sestra Jasna Bakić sa svojim suprugom već godinama živi u Los Anđelesu gde radi u jednom luksuznom restoranu na Beverli Hilsu, a sudeći prema fotografijama na njenom "Instagramu", hrana joj je velika strast.

Jasna i Katarina veoma su bliske, a sestra glumicu podržava u svemu što radi i veliki joj je vetar u leđa od kada je napustila porodični dom i doselila se u Njujork, a još fotografija njene sestre pogledajte u galeriji u nastavku teksta i samo procenite koliko liče.

1 / 5 Foto: Printscreen/instagram
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs