neguje prirodno

KUPA SE U LUKSUZU, A NEMA SKROMNIJE ŽENE OD NJE: Mnogi se pitaju šta je Jelena Bin Drai radila na licu i telu

Mnogim se pitaju šta je Jelena Bin Drai radila na sebi budući da ne stari, ali takođe izgleda veoma prirodno.

Celebrities
19:03h Autor:
KUPA SE U LUKSUZU, A NEMA SKROMNIJE ŽENE OD NJE: Mnogi se pitaju šta je Jelena Bin Drai radila na licu i telu
Šta je Jelena Bin Drai radila na sebi, Foto: Printscreen/Instagram/jelenabindrai

Jelena Bin Drai godinama uživa u ljubavi sa šeikom Saidom, sa kojim je dobila četvoro dece. Danas živi život na kome bi joj mnoge žene pozavidele, uživa u velikoj ljubavi, bogatstvu i luksuzu, ali to je nije promenilo.

Naime, mnoge žene opsednute su lepim igledom i estetskim operacijama, ali ne i Jelena. Dok neke žene jedva čekaju da se dokopaju bogatsva i ulože novac u izgled, Jelena već godinama neguje prirodan izgled.

Jelena Bin Drai
Jelena Bin Draifoto: Printscreen/Instagram/jelenabindrai

Uprkos tome što živi okružena luksuzom, ona vodi jedan prosečan stil života, koji uključuje sve one obaveze koje jedna žena može da ima u toku dana. Ona se ne pojavljuje često u javnosti, te su retke situacije u kojima možemo da je vidimo.

Međutim, fotografije sa proslave novogodišnjih i božićnih praznika svedoče koliko je Jelena skromna, dok je u prvom planu njena prirodna lepota.

1 / 11 Foto: Printscreen/Instagram/jelenabindrai

Zanimljivo je i da bivša manekenka ne koristi preterano jaku šminku, ali ipak uspe da naglasi crte lica. Kada uporedimo njene slike od ranije, možemo videti da se nije mnogo promenila, a ono što se mnogima dopada jeste što još uvek nije pala pod uticaj plastičnih operacija.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs