ZA OVU RUMUNKU KAŽU DA JE NAJLEPŠA EVROPLJANKA: Konačno je pokazala kako izgleda bez šminke i svi komentarišu istu stvar

Madalina Genea važi za jednu od najlepših žena u Evropi, a evo kako izgleda bez šminke.

Celebrities
17:34h Autor:
ZA OVU RUMUNKU KAŽU DA JE NAJLEPŠA EVROPLJANKA: Konačno je pokazala kako izgleda bez šminke i svi komentarišu istu stvar
Kako najlepša Rumunka izgleda bez šminke?, Foto: Gigi Iorio / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Lepa Rumunka Madalina Genea koja živi i radi u Italiji privlači pažnju gde god se pojavi, a mnogi je smatraju jednom od najatraktivnijih Evropljanki.

Puna usta, mali nos, iskatkunete jagodice, savršene proporcije i obline krase Madalinu, a u javnosti se uvek pojavljuje tip-top sređena.

Madalina Genea svojim izgledom ostavlja bez daha
Madalina Genea svojim izgledom ostavlja bez daha foto: Profimedia

Madalina je neko ko je veoma aktivan na društvenoj mreži Intagram, a jednom prilikom je svoje pratioce "počastila" fotografijama na kojima pozira bez šminke.

Ekipa na Instagramu koja je prati oduševljena je njenim izgledom, te navode da joj šminka definitivno ne treba, a mnogi tvrde da je bez šminke još lepša. Inače, svaki put kada se Madalina pojavi na crvenom tepihu sve prisutne ostavi bez daha.

Ekipa na Instagramu koja je prati oduševljena je njenim izgledom, te navode da joj šminka definitivno ne treba, a mnogi tvrde da je bez šminke još lepša.

Madalina je karijeru započela sa samo 15 godina, kada ju je otkrio italijanski dizajner Gattinoni. Zahvaljujući svojoj lepoti i talentu, učestvovala je u mnogobrojnim modnim kampanjama i revijama, ali nije oduvek izgledala ovako.

1 / 5 Foto: youtube

Mnogi su joj zamerali što se podvrgla plastičnim operacijama, ali jedna od najpoželjnijih žena sveta zahvaljujući tome očarala je i mnoge poznate muškarce.

Za njom je pre nekoliko godina poludeo i holivudski zavodnik Džerard Batler, ali njihova veza nije uspela, kao ni ona s Leonardom Dikaprijom.

Takođe je bila u vezi sa dizajnerom Filipom Plejnom, osvojio ju je i bogati trgovac umetninama Vito Šanabel, međutim čini se kako je to bila samo letnja avantura, jer je bivši dečko Hajdi Klum kasnije viđen s Irinom Šajk, iako niko od njih nikada nije potvrdio vezu, uprkos tome što su nedavno viđeni zajedno u Njujorku.

Madalina je bila u vezi sa Džerardom Batlerom
Madalina je bila u vezi sa Džerardom Batlerom foto: ADRIAN SANCHEZ-GONZALEZ / AFP / Profimedia

Madalina je i ponosna majka devojčice koju je dobila iz veze s rumunskim biznismenom Methevom Stratanom. Navodno problemi sa bivšim partnerom započeli su s rođenjem njihovog deteta, a njih je stvarala upravo lepotica koja je partneru stalno prigovarala zbog čega su se konstantno svađali.

Madalina Genea ima ćerku s rumunskim biznismenom
Madalina Genea ima ćerku s rumunskim biznismenom foto: Profimedia

Izvori bliski paru otkrili su kako je on pokušao sve ne bi li spasao njihovu vezu, međutim to mu nije uspelo.

Manekenka je u par navrata izjavila da je nesigurna kada je reč o njenom izgledu, a da brine bez razloga, pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

1 / 9 Foto: Mondadori Portfolio / ddp USA / Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs