"BILA SAM NAJJADNIJA KADA SAM BILA NAJMRŠAVIJA" Proglašena je ženom s najlepšim telom, a danas je osuđuju jer se ugojila

Poznata manekenka Keli Bruk, proglašena je za ženu sa najlepšim telom, a evo kakao danas izgleda.

Celebrities
18:16h Autor:
"BILA SAM NAJJADNIJA KADA SAM BILA NAJMRŠAVIJA" Proglašena je ženom s najlepšim telom, a danas je osuđuju jer se ugojila
Kako danas izgleda žena koja je imala najlepše telo na svetu?, Foto: Profimedia

Keli Bruk, manekenka, glumica i vlasnica savršenog tela prema istraživanju iz 2016., prisetila se prošlosti i izjavila da je "bila najjadnija kad je bila najmršavija". Dodala je i da se tek sad, s 43 godine, oseća prijatno u svojoj koži.

"Mene su fotografisali skoro svakog dana života i zaista mogu da vidim dokaze tih nesrećnih vremena. Pogledam svoje stare slike i kažem: 'Oh, tada sam bila stvarno mršava', a onda se setim da sam bila mršava jer mi se tad nešto dogodilo", rekla je nedavno Keli za britanske medije.

Keli Bruk proglašena je za ženu sa najlepšim telom
Keli Bruk proglašena je za ženu sa najlepšim telom foto: Profimedia

"Kad prolaziš kroz raskide i teške životne periode, to ti se odrazi i na ishranu. Najjadnija sam bila kad sam bila najmršavija", dodala je. Tvrdi da joj se samopouzdanje popravilo otkad je u braku s Džeremijem Parisijem.

"Nije slučajnost da sam najsrećnija u svom telu sad kad sam udata, kad radim ono što volim s ljudima koji su mi dragi, kad sam nešto starija i zrelija i kad je generalno u mojoj porodici sve dobro i svi su zdravi", zaključila je.

Keli Bruk tvrdi da ranije nije bila zadovoljna svojim izgledom
Keli Bruk tvrdi da ranije nije bila zadovoljna svojim izgledom foto: Profimedia

Podsetimo, 2016. godine stručnjaci su na osnovu njihovih ličnih preferenci, došli do "idealnih dimenzija" po kojima bi žensko telo trebalo da bude visoko 1,68 santimetara, a obimi grudi, struka i kukova trebalo bi da su 99 x 63 x 91 santimetar, što se tačno podudara sa merama slavne glumice.

Međutim, uprkos tome što je naučno dokazano da ima "najsavršenije telo na svetu", Bruk je nebrojeno puta bila žrtva podsmeha i negativnih komentara.

Primera radi, Bruk, čije je pravo ime Keli En Parsons još 2017. godine objavila je fotografiju u bikiniju ispod koje su ljudi ostavljali više nego zlobne komentare nazivajući je "kitom" i optužujući je da se previše ugojila.

Kako je Keli izgledala kada je proglašena za "vlasnicu" savršenog tela i kako izgleda danas pogledajte u galeriji u nastavku teksta.

1 / 10 Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs