"prepolovila se"

IMALA JE 110 KG, A USPELA JE DA SKINE 50 U REKORDNOM ROKU: Javnost šokirana - "Žena se prepolovila, postala je KOSTUR"

Džesika Simpson imala je 110 kilograma, a za samo 6 meseci uspela je da smrša 50, nakon čega je zaprepastila javnost.

Celebrities
19:31h Autor:
IMALA JE 110 KG, A USPELA JE DA SKINE 50 U REKORDNOM ROKU: Javnost šokirana - "Žena se prepolovila, postala je KOSTUR"
Džesika Simpson, Foto: Profimedia

Slavna pevačica Džesika Simpson ne prestaje da iznenađuje javnost svojim izgledom, odnosno varijacijama u istom. Poznato je da se pevačica podvrgavala raznim dijetama, budući da je imala 110 kilograma.

Naime, ona je u rekordnom roku uspela da skine čak 50 kilograma, te da vrati devojačku figuru. Ona je otkrila da se držala posebnog jelovnika koji je njenu liniju doveo do savršenstva.

Uspela je da napravi revolucionarnu promenu, te koristi svaku priliku da pozira i da dodaje fotke na Instagram. Međutim, svaki put joj iznova pođe za rukom da iznenadi pratioce, koji smatraju da je preterala, te da je sada previše mršava.

"Moraš prestati! Nije li ovo zabrinjavajuće?", "Redaš jednu zavisnost za drugom", "Mislim da je izgubila kontrolu", "Ne izgleda mi baš dobro", "Ova žena se prepolovila. Postala je kostur", "Sigurno ima anoreksiju", neki su od komentara.

"Dobro izgleda, zašto se ljubomorni?", "Najlepša na svetu", "Jako si lepa", "Svaka čast na uspehu", poručili su joj fanovi.

Inače, pevačica je rodila četvoro dece, a bila je i zavisnica od alkohola. Nakon što je naglo počela da se goji, počela je još biše da pije, te je jedva uspela da ostavi ovaj porok nakon čega je počela da gubi kilograme.

1 / 11 Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs