prepolovila se

SLAVNA PEVAČICA IMALA JE 110 KG, A USPELA JE DA SKINE 50: Uradila je samo jednu stvar i doživela revolucionarnu promenu

Džesika Simpson imala je 110 kilograma, a za samo 6 meseci uspela je da smrša 50. Danas ponosno ističe svoje izvajano telo, na kojem joj mnogi zavide.

Lepi & Zdravi
15:42h Autor:
SLAVNA PEVAČICA IMALA JE 110 KG, A USPELA JE DA SKINE 50: Uradila je samo jednu stvar i doživela revolucionarnu promenu
Džesika Simpson, Foto: Profimedia

Sa visinom od 160 cm u jednom trenutku imala je 110 kilograma, a potom je uspela da smrša 50 kg u rekordnom roku i vrati takoreći devojačku liniju uz pomoć posebnog jelovnika uz koji nema gladovanja.

Otkako je dovela liniju do savršenstva, Džesika Simpson ne prestaje da se hvali svojim besprekornim izgledom u kupaćim kostitima.

Pevačica je javno podelila svoju priču o mršavljenju, te od tada ne prestaje da oduševljava zanosnom figurom. 42-godišnja Džesika je svoju vitku liniju pokazala u potpunosti u minijaturnoj haljini s motivima geparda i i dubokim dekolteom.

Uprkos činjenici da je postigla veliki uspeh i napravila revolucionarnu promenu, pevačica se našla na meti negativnih komentara pratilaca koji misle da je preterala, te da je sada previše mršava.

"Preterala si…", "Izgleda bolesno… Ovo mi slama srce", samo su neki od komentara zabrinutih fanova koji su ostavljali svoje komentare ispod objave.

Naime, ona je izgubila skoro 50 kilograma nakon što se konačno odrekla alkohola, od kojeg je dugo godina bila zavisna. Unajmila je privatnog trenera uz čiju pomoć je dobila neverovatne rezultate. Danas je, kako kaže, postala opsednuta zdravim životom i namirnicama.

1 / 11 Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs