SVE SU PRAVE DAME

LJUBAVNI ŽIVOT PORODICE MAMIĆ JE NALIK ŠPANSKOJ SERIJI: Žene izjeda ljubomora dok muškarci zavode sve što nosi suknju

Zdravko Mamić je jedan od najmoćnijih ljudi u svetu fudbala u Hrvatskoj, a žene iz njegove porodice su prava misterija.

Celebrities
14:59h Autor:
LJUBAVNI ŽIVOT PORODICE MAMIĆ JE NALIK ŠPANSKOJ SERIJI: Žene izjeda ljubomora dok muškarci zavode sve što nosi suknju
Sve žene moćne hrvatske porodice Mamić, Foto: ELVIS BARUKCIC / AFP / Profimedia

Porodica Mamić intrigira hrvatsku javnost već dugi niz godina, ali uspeva i dalje da ostane prilično misteriozna. Iako će vam možda zvučati čudno, u medijima se najčešće pojavljuju muški članovi, dok se pripadnice lepšeg pola iz ove familije drže podalje od znatiželjnih pogleda i svetla reflektorta, te se vrlo retko mogu videti na nekim događajima. Posebno se o jednoj dami ne zna skoro ništa.

Marina Mamić

Marina i Zdravko su se upoznali upoznali upravo na jednoj utakmici na Maksimiru.

Zdravko jedne prilike istakao kako se u Marinu zaljubio čim je ugledao.

-Kad sam video svoju Marinu, koja je izuzetno zgodna, atraktivna i visoka, odmah sam se za nju zagrejao. Imala je nogu do plafona. Odmah sam joj se počeo udvarati, a kad smo izašli iz restorana, pozvao sam je u Esplanadu na piće. Mislio sam da ću ju impresionirati jer sam vozio Jaguara - otkrio je pre nekoliko godina za Express.

Međutim, naglasio je da je luksuzna kola uopšte nisu oduševila i da, iako su poptuno različiti svetovi, već skoro dve decenije uživaju u skladnom braku. A roditelji su i dve prelepe ćerke - Ive i Lucije.

- Marinin život je porodica. Nikad se, u ovih 17 godina, nije dogodilo da nije skuvala ručak, ona razvozi decu, dnevno šeta oko dva sata, četiri puta nedeljno ide u crkvu na razne molitve i seminare, odlazi u pozorište i na koncerte ozbiljne muzike itd. Ja sam u nekom drugom svetu i taj svet Marinu ne zanima. Ona ga poštuje, ne stvara probleme, ali u njega ne želi ući - govorio je Mamić.

Koliko ne želi da bude deo javnog sveta, pokazuje i činjenica da Marina nikada do sada nije dala nijedan intervju za hrvatske medije.

Nada Mamić

Pre Marine, Zdravko je bio oženjen za misterioznu Nadu, što malo ko i zna. Taj brak je ostao i dalje pod velom tajni, a Nada se toliko dobro skrivala od javnosti, da se čak ne može pronaći ni njena slika. Venčali su se veoma mladi, Mamić je imao svega 21 godinu.

- Oženio sam se kad sam imao samo 21 godinu. Ja sam sa svime rano krenuo, po svim parametrima bio sam ispred svoje generacije, pa je i ženidba verovatno bila posledica. Svi moji prijatelji bili su stariji od mene, imali su familije, žene, decu, imali su vikendice, kuće, materijalna bogatstva. Onda sam sanjao kako bi bilo lepo da to imam i ja, pa sam se požurio. Upoznao sam prvu ženu, Nadu, bila je 8,5 godina starija od mene - ispričao je za Express.

Zanimljivo je da se sa Nadom venčao, čak, dva puta, zbog nagovora njegove porodice, u kojoj se smatralo da je razvod sramota. Prema njegovim rečima, brak im nije uspeo, jer je bila mnogo ljubomorna. Ali, priznao je da nije bila bez razloga, jer je znao da "švrlja".

- Nada je bila jako ljubomorna, neviđeno. Nažalost, i s pravom. Takva su vremena bila, ja sam bio mlad, gradio karijeru, poslovni čovek, nije me bilo kod kuće. A ona je želela da budem, kao i svaka druga žena koja oseća opasnost. I tu je došlo do loma, to je jedini pravi razlog. Švrljao sam, nažalost, to su bila takva vremena - rekao je otvoreno.

O Nadi uvek govori sve najlepše, te je otkrio da su i nakon razvoda ostali sjajni prijatelji, te da je ona u dobrim odnosima s njegovom sadašnjom suprugom.

Vanja Mamić

Buran ljubavni život ima i Zoran Mamić, Zdravkog rođeni brat. Vanja Horvat je bila njegova prva supruga, a iz ljubavi sa njom dobio je dvoje dece, a nedavno i unuku.

Vanja je inače ćerka jednog od najboljih rukometaša sa naših prostora - Hrvoja Horvata. Zoran ju je upoznao kad mu je bila samo 21 godina. Ova dama je tad bila studentkinja stomatologije, a Zoran se suočavao sa teškom povredom kolena i žuticom.

Par je izgovorio sudbonosno "da" na glamuroznoj ceremoniji 1993. godine koja se održala u Kristalnoj dvorani tadašnjeg hotela "Intercontinental". Nekoliko godina kasnije preselili su se u Nemačku gde su živeli sve do 2005. Zatim se vraćaju u Hrvatsku, na nagovor Zdravka.

Nakon dve decenije ljubavi, njihov bračni život je naišao na neprepostive prepreke, te su se rezveli 2010. godine. Stalo se šuškalo o Zoranovim prevarama, jer su ga spajali sa mnogim lepoticama. A velika afera je nastala i kada su se pojavile glasine da je Vanja imala romansu sa sa svojim trenerom jahanja Renatom Levanićem.

Ana Šikić

Pričalo se da je upravo afera s lepom ekonomistkinjom Anom, inače osam godina mlađom od Zorana, presudila braku s Vanjom. I sa njom je Mamić stao na ludi kamen 2014. godine, ali ljubav je bila kratkog dana, te su se razveli već 2016.

Šuškalo se da je povod razvodu bila Zoranova afera s 20 godina mlađom manekenkom Anticom Filipović Grčić.

Senka Mandić

O vezi Zorana i Senke se nije puno znalo u javnosti, za nju se saznalao kada je već nosila Zoranovo treće dete. A 11 godina mlađu partnerku Zoran je navodno upoznao u Dubaiju. gde je ona radila na rezervaciji stolova u restoranima.

U maju 2020. Senka je rodila njihovu kćerkicu čije ime nije poznato u javnosti, a zanimljivo je istaknuti da je njegova najmlađa kći mlađa od njegove prve unuke koju mu je 2018. rodila ćerka Nina.

Monika Kravić

Zdravkov sin iz prvog braka Mario Mamić i te kako privlači pažnju hrvatski medija. Dobro je poznat po zavodničkim sposobnostima, a svima je poznata njegova ljubavna priča s Monikom Kravić.

Njih dvoje su se upoznali početkom 2007. godine, kad su oboje imali 24, a u brak su stupili nakon nešto više od godinu dana veze. Par se venčao u crkvi Sv. Duha, a njihova glamurozna proslava u hotelu "Westinu okupila" je preko 400 zvanica. Iste godine stigao im je prvi sin Josip, a četiri godine kasnije dobili su i sina Jakova.

Šuškanja o problemima u braku iznenadila su mnoge, jer su svima delovali kao idealan par. Međutim, na ljubav su stavili tačku 2016. godine, a sada oboje uživaju u novim bračnim zajednicama.

Tia Mamić

Mario je Tiju upoznao 2016. godine, dok je još bio u braku s Monikom, a navodno su na početku bili samo u prijateljskim odnosima. Međutim, odmah nakon razvoda od Monike, počeo je sve češće sa njom da se pojavljuje u javnosti.

- Kad smo se upoznali, ja sam radila na jednom projektu, i bila sam totalno u modusu posla. Uopše mi nije palo na pamet da će se taj trenutak dogoditi i da ću se zaljubiti i krenuti u nešto, ali eto - to se tako dogodilo i mi smo zapravo odmah znali da je to – to’, rekla je ranije Tia pred kamerama RTL Exkluziva.

Venčali su se 2017. godine, a svadba je i ovaj put bila održana u hotelu Westin, no ovaj put u skromnijoj varijanti nego s Monikom. Tiji je ovo takođe bio drugi brak, ranije je bila s američkim košarkašem Krisom Varenom s kojim ima sina Domenika. Istakala je da je prihvatila Marijevu djecu iz prvog braka isto kao i on njenog sina, te da ne prave razliku među decom.

- Deca su stvarno divna, ja ih gledam kao da su moja deca, ne pravimo nikakvu razliku. Mario ne pravi razliku između mog sina i njegovih sinova. Deca su braća i odrastaju kao braća i mi ih tako odgajamo - rekla je Tija.

Naglasila je i da je Mario u odličnim odnosima sa njenim bivšim mužem.

- Mario se, kad smo on i ja tek krenuli, našao s Krisom i rekao mu da je on njegova produžena ruka, da nije tu ga ničim zameni, nego je jednostavno hteo da ga upozna, da vidi da je dobar i normalan čovek, da je tu za Domenika, da zna da je teško jer tata nije stalno tu, ali da može računati na njega - zaključila je.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs