PRVA DAMA SRPSKOG FUDBALA SVE ODUŠEVILA IZGLEDOM: Za Piksijevu ženu kao da su godine stale, a njen stil je neprikosnoven

Snežana Stojković je bila jedna od najbolje obučenih na Breninoj slavi i još jednom dokazala da je dama od stila

Celebrities
PRVA DAMA SRPSKOG FUDBALA SVE ODUŠEVILA IZGLEDOM: Za Piksijevu ženu kao da su godine stale, a njen stil je neprikosnoven
Piksijeva supruga oduševila izgledom na Breninoj slavi, Foto: ATA Images / Antonio Ahel

Već više od tri decenije je Snežana Stojković oslonac i podrška nekada čuvenom fudbaleru, danas selektoru fudbalske reprezentacije Srbije, Draganu Stojkoviću Piksiju.

Kao i sve prethodne odluke proteklih decenija, i ovu je Stojković doneo uz podršku porodice i supruge Snežane, nove "prve dame srpskog fudbala", kako su je prozvali domaći mediji.

Uz Snežanu je Piksi prebrodio puno loših trenutaka, uživao u dobrim i ljubavi dugoj preko 30 godina.

Piksi i Snežana u braku su preko 30 godina
Piksi i Snežana u braku su preko 30 godina foto: Kurir/Damir Dervišagić

U periodu ženidbe, Piksi je već bio najveća fudbalska zemlja ovih prostora i igrao je za Crvenu zvezdu, dok je Snežana bila jedna od najlepših devojaka ovih prostora što se nije promenilo ni danas kada ima 56 godina.

Snežana je važila za najlepšu devojku kada se udala za Piksija
Snežana je važila za najlepšu devojku kada se udala za Piksija foto: Kurir/Dragan Kadić

Sa Piksijem ima ćerke Anju i Andreu, kao i sina Marka, ali posebno ih je oplemenilo i promenilo to što su postali baka i deka dolaskom unuka: Indije Rouz, Kasije Ginze, Aleksije Saskije Valente i Sijene.

Mnogi komentarišu da su Anja i Andrea nasledile Snežaninu lepotu, a da mama ima najbolje noge među ženama nekadašnjih fudbalera.

Da na liniju mogu da joj pozavide i mnogo mlađe žene Snežana je ponovo dokazala kada se pojavila na proslavi Aranđelovdana kod Lepe Brene i njenog supruga Slobodana Bobe Živojinovića.

Snežana Stojković sve je oduševila u ljubičastoj haljini
Snežana Stojković sve je oduševila u ljubičastoj haljini foto: ATA Images / Antonio Ahel

Za tu priliku Snežana je obukla ljubičastu haljinu koja je savršeno naglasila njenu vitku figuru. Gornji deo je sečen kao korset što je apsolutni trend ove sezone. Izgled je upotpunila salonkama u istoj nijansi koje se vezuju oko noge i sakoom u tamno ljubičastoj boji sa srebrnim detaljima.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs