SRPSKA KIM KARDAŠIJAN IZ PANČEVA UDALA SE ZA NBA ZVEZDU: Sada je pokazala delić vile u kojoj žive i sve pršti od luksuza

Srpska Kim Kardašijan pokazala kako izgleda vila u kojoj živi sa NBA igračem Polom Džordžom

Celebrities
20:51h Autor:
SRPSKA KIM KARDAŠIJAN IZ PANČEVA UDALA SE ZA NBA ZVEZDU: Sada je pokazala delić vile u kojoj žive i sve pršti od luksuza
Srpska Kim Kardašijan pokazala luksuznu vilu, Foto: Printscreen/instagram/danijelarajić

Danijela Rajić je bivša igračica srpskih korena koja živi u Americi, a pre nego što je uspela i definitivno osvojila srce jednog od najboljih NBA košarkaša Pola Džordža, njih dvoje su imali veoma turbelntan odnos.

Danijela je radila kao go-go igračica, mada neki mediji u SAD tvrde i kao striptizeta na Floridi, u trenutku kada je došlo do susreta između nje i Džordža prilikom njegove posete Majamiju.

Danijela se udala za NBA igrača
Danijela se udala za NBA igrača foto: Printscreen/instagram/danijelarajić

Oni su počeli da se viđaju da bi posle nekoliko meseci prekinuli, ali je ona ostala trudna i tvrdila da je dete njegovo. Kada je Rajićeva rodila devojčicu koja je dobila ime Olivija, urađen je DNK test i potvrđeno je da je Pol Džordž ipak roditelj ove mališanke.

I nije se završilo samo na tome, jer uskoro se saznalo da je Pol nudio Danijeli milion dolara kako bi abortirala. Međutim, ni Pol Džordž nije sedeo skrštenih ruku, te je on uzvratio tužbom, jer je želeo da bude staratelj devojčici. Izgledalo je da je tu definitivno kraj romanse, ali oni su je posle nekog vremena ponovo obnovili.

Danijela je imala turbulentu vezu sa Polom
Danijela je imala turbulentu vezu sa Polom foto: Printscreen/instagram/danijelarajić

U međuvremenu, prošle godine su dobili i drugu ćerku Natašu, a iste godine su krunisali svoju ljubav veridbom, a potom je na svet došao i sin Vuk.

Par je u julu ove godine konačno rekao i sudbonosno "da" na intimnom venčanju. Oni su se na večnu ljubav zarekli u luksuznoj vili Astro u gradu Sorento, a veselje nije prošlo bez zvukova domaće srpske muzike.

Sada je Danijela objavila fotografiju na Instagramu u čast svog rođendana. Otkrila je delić svoje vile u Americi, a na sve strane pršti luksuz.

Danijelu inače američki mediji nazivaju srpskom Kim Kardašijan, a očigledno je da ne moramo puno da objašnjavamo zbog čega.

Ona je ponosna na svoje srpsko poreklo, pa svoje ćerkice redovno odvodi u srpsku crkvu u Americi, a voli da sluša i muziku sa našeg podneblja.

1 / 10 Foto: Printscreen/instagram/danijelarajic
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs