divna čestitka

"KAKVA LJUDINA, BRAVO SRPSKI ZETE!": Ana Ivanović za rođendan dobila očaravajuću PORUKU od muža koji je ODUŠEVIO SRBE

Ana Ivanović od muža dobila poruku za rođendan koja je oduševila Srbe, te je Bastijan pridobio brojne simpatije i pozitivne komentare.

Celebrities
Autor:
"KAKVA LJUDINA, BRAVO SRPSKI ZETE!": Ana Ivanović za rođendan dobila očaravajuću PORUKU od muža koji je ODUŠEVIO SRBE
Ana Ivanović i Bastijan, Foto: Profimedia

Bivša teniserka Ana Ivanović danas proslavlja svoj 35. rođendan, a njen suprug Bastijan Švajnštajger snimio je posebnu čestitku za svoju dragu, te oduševio javnost.

"Srećan rođendan, ženo moja. Volim te puno!", rekao je fudbaler na snimku, uz koji je dodao opis: "Srećan rođendan" na ćiriličnom pismu srpskog jezika, dok je pored ista čestitka pisala i na engleskom.

Ovo je posebno oduševilo srpsku javnost, jer je Bastijan na taj način iskazao veliko poštovanje prema Ani, kao i njenom maternjem jeziku.

"Ovaj čovek treba da bude primer", "Bravo srpski zete", "Kakva si ti ljudina, divan čovek", "Kakav dasa, bravo", samo su neki od komentara ispod video snimka.

Ana Ivanović i Bastijan
Ana Ivanović i Bastijanfoto: Profimedia

Nekada najbolja teniserka sveta i slavni nemački fudbaler danas žive ljubavnu bajku, a njihov sudbonosni susret seže u 2014. godinu. Švajnštajger je tada bio u sedmogodišnjoj vezi sa glumicom i manekenkom Sarom Brander (31).

Njih dvoje uživaju u braku već šest godina, a kruna njihove velike ljubavi jesu sinovi Luka i Leon.

Kako se taj susret desio, nemačkom "Bildu" je otkrio trener košarkaša Bajerna Svetislav Pešić.

"Moj prijatelj Bastijan Švajnštajger i Ana Ivanović su u emotivnoj vezi, upoznala ih je moja ćerka Ivana (koja je inače udata za košarkaša Nemačke Jana Jaglu). Neka se deca vole i drže za ruke", rekao je Pešić svojevremeno.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs