šok!

ANĐELINA DŽOLI NIKAD TUŽNIJA, POKUŠAVA DA ZADRŽI TAJANSTVENU ĆERKU KRAJ SEBE: Sramnim potezom je okrenula protiv oca

Niko ne može da opravda njene postupke

Celebrities
21:56h Autor:
ANĐELINA DŽOLI NIKAD TUŽNIJA, POKUŠAVA DA ZADRŽI TAJANSTVENU ĆERKU KRAJ SEBE: Sramnim potezom je okrenula protiv oca
Anđelina Džoli sramnim potezom odvojila ćerku od oca, Foto: SL, Terma / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Anđelina Džoli je napravila pravu pometnju u svetskim medijima, kada je optužila svog bivšeg supruga za zlostavljanje njihove dece i nje, a onda se povukla iz javnosti. Međutim, paparaci su uslikali glumicu na ulicama Los Anđelesa sa ćerkom Vivijen (14) u šopingu.

Naime, ova proslavljena lepotica se nedavno vratila iz Pakistana, gde je radila sa izbeglicama, kao izaslanica Ujedninjenih Nacija. Po povratku kući je sa svojom naslednicom otišla u kupovinu namirnica za dom u veoma ležernom izdanju. Njih dve su se trudile da što pre završe sve obaveze.

Anđelina Džoli
foto: Profimedia

Međutim, mnoge je iznenadila Džolijeva odevna kombinacija, koja je preko crne letnje haljine obukla zimski kaput, dok je na nogama imala pauče. Takođe, više nego očigledno je bilo njeno neraspoloženje na licu, koje nikako nije mogla da sakrije, dok je nervozno kuckala po mobilnom telefonu. Sa druge strane, Vivijen nije skidala masku.

Mnogi su primetili i da se Anđelina, koja ima i svoju mračnu stranu, najčešće u javnosti upravo pojavljuje sa ovom 14-godišnjakinjom, o kojoj se ne zna skoro ništa. Zato i važi za najtajanstvenije dece poznatog glumačkog para, koji je odavno stavio tačku na ljubav, ali ne i na sukobe.

Dok su bili u braku, baš na fotografijama Vivijen njenog brata blizanca Noksa zaradili su neverovatnih 15 miliona dolara, kada su ih prodali časopisima "Hello" i "People", ali su dobijena sredstva donirali u humanitarne svrhe.

Anđelina Džoli
foto: Profimedia

Za Vivijen se često smatralo da je stidljiva, pa čak i plašljiva, te je često uslikana kako se grčevito drži za Anđelinu, zbog čega ne čude priče da je Anđelina to iskoristila i prvu je okrenula protiv oca, sa kojim se bori oko starateljstva.

- Ubeđuje ih da su njene priče istina jer su "oni bili mali", a ona se seća. Nažalost, deca su stalno sa njom, i ne čudi što joj za mnogo toga veruju - tvrdi izvor.

1 / 7 Foto: SL, Terma / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Iz tog razloga je ispričala i detalje navodnog incidenta u avionu kada je glumac, prema glumičinim rečima, bio u alkoholisanom stanju.

- Sva deca su bila uplašena. Anđelina je povredila lakat i leđa, a jedno je dete Bred pokušao da uguši, a uz to ga je udario i po licu - kaže izvori bliski Anđelini.

Ljudi koji su uz Bred Pita tvrde da to nikako nije tačno i da glumica povlači sramne poteze, jer se pojavila informacija da Viviijen zapravo želi da pređe da živi kod oca.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs