"JEDNO DETE JE DAVIO, DRUGO TUKAO I POLIVAO PIVOM" Anđelina podnela novu tužbu i iznela jezive detalje sukoba sa Bredom

Anđelina Džoli podnela je kontratužbu protiv Breda Pita i tom prilikom iznela jezive detalje sukoba koji se navodno desio na porodičnom letu 2016. godine

Celebrities
12:52h Autor:
"JEDNO DETE JE DAVIO, DRUGO TUKAO I POLIVAO PIVOM" Anđelina podnela novu tužbu i iznela jezive detalje sukoba sa Bredom
Anđelina je podnela novu kontra tužbu protiv Bred Pita, Foto: Profimedia

Glumica Anđelina Džoli (47) podnela je protivtužbu protiv svog bivšeg supruga Breda Pita (58), a u njoj je iznela ozbiljne optužbe na njegov račun detaljno opisavši događaj koji je nazvala zlostavljanjem, a koji se navodno odigrao u privatnom avionu 2016. godine.

Advokati poznate glumice juče su podneli tužbu u Los Anđelesu, a u njoj se nalaze navodi o svađi u avionu 14. septembra 2016. godine, koja je i bila okidač za razvod.

Anđelina Džoli sa decom
Anđelina Džoli sa decom foto: Profimedia

Glumica je opisala detaljno šta se desilo na tom letu i optužila Breda za zlostavljanje nje i njene dece.

Sukob je, kako je Anđelina navela u izveštajima, počeo kada ju je Bred optužio da je previše popustljiva prema deci, nakon čega je počeo da viče na nju u toaletu aviona.

"Pit je zgrabio Džolijevu za glavu i prodrmao je, a potom ju je uhvatio za ramena i ponovo je protresao pre nego što je gurnuo od zid toaleta. On je zatim udario u plafon aviona mnogo puta, zbog čega je ona napustila prostoriju", piše u sudskim dokumentima, a dalje se navodi:

"Kad je jedno od dece verbalno odbranilo Anđelinu Džoli, Pit je nasrnuo na sopstveno dete, a Džoli ga je zgrabila sa leđa kako bi ga zaustavila. Kako bi skinuo Džoli sa leđa, Pit se bacio unazad na sedište povredivši glumici leđa i lakat".

Anđelina Džoli i Bred Pit još uvek vode borbu oko starateljstva
Anđelina Džoli i Bred Pit još uvek vode borbu oko starateljstvafoto: Profimedia

Navodi se i da je tokom "mnogo napetih sati leta" Pit "povremeno izlazio iz zadnjeg dela aviona i vikao i psovao sve njih", a u "jednom trenutku je Džoli polio pivom, a u drugom je decu polivao pivom i crvenim vinom".

"Deca su pojurila i hrabro su pokušala da zaštite jedno drugo. Pre nego što se sve završilo, Pit je jedno od dece davio, a drugo udario po licu. Neka su deca molila Pita da prestane. Svi su bili prestrašeni", piše između ostalog u kontratužbi.

Bred put susreo se sa novom optužbama na svoj račun
Bred put susreo se sa novom optužbama na svoj računfoto: Profimedia

Anđelinini advokati su još na početku postupka izjavili da je Bred tražio od glumice da potpiše "sporazum o neotkrivanju podataka kako bi joj ugovorom zabranio da van suda govori o Pitovom fizičkom i emocionalnom zlostavljanju nje i njihove dece".

Advokati Breda Pita se još uvek nisu oglasili ovim povodom. Podsetimo, glumci zajedno imaju šestoro dece, Medoksa, Zaharu, Paksa, Šajlo, Vivijen i Noksa oko čijeg starateljstva takođe postoji spor.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs